Krav om formue

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • CyberForfatter
  Indlæg
 • #381277
  CyberForfatter

  Mine forældre, hvoraf min far er på pension og min mor først gå på pension om 2års tid ønsker at omligge deres realkreditlån og i den forbindelse få en lavere ydelse.

  Deres nuværende og kommende lån vil være i underkanten af 60% af værdien af huset.

  De har snakket med en rådgiver fra Danske Bank, som har udtalt at kravet for at få lånet er at de bibeholder den formue, som de pt har i banken.

  Mit spørgsmål går på om banken godt kan stille krav om at de skal have xx kr i formue for at få lånet? I dette tilfælde er formue større end det lån de skal ligge om – i såfald var min tanke at de først flyttede eller for den sagsskyld brugte deres formue efter de havde optaget lånet. Vil der være farbart eller kan banken for lange at formuen bliver i banken og derfor faktisk er bundet?

  Årsagen til ikke at indfri lånet og så undgå et realkreditLån er at for de ældre er det sværere at låne og skulle de for brug for kontanter så har de dem allerede på bogen.

   

  vh

  #381699
  CyberForfatter

  Bump

  #382030
  Mikkel_TForfatter

  Hej Cyber
  Det kan de ikke stille krav omkring.

  Det er korrekt, at en evt. godkendelse af lånet er baseret ud fra det rådighedsbeløb, formue og gældsfaktor som dine forældre har på optagelsestidspunktet af et lån, men derefter kan de frit gøre hvad de vil.

  /Mikkel

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.