Krav om formue

Svar
 • This topic has 2 svar, 2 stemmer, and was last updated by HillaryT.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Cyber
  Forfatter
  Indlæg
 • #381277
  Cyber

  Mine forældre, hvoraf min far er på pension og min mor først gå på pension om 2års tid ønsker at omligge deres realkreditlån og i den forbindelse få en lavere ydelse.

  Deres nuværende og kommende lån vil være i underkanten af 60% af værdien af huset.

  De har snakket med en rådgiver fra Danske Bank, som har udtalt at kravet for at få lånet er at de bibeholder den formue, som de pt har i banken.

  Mit spørgsmål går på om banken godt kan stille krav om at de skal have xx kr i formue for at få lånet? I dette tilfælde er formue større end det lån de skal ligge om – i såfald var min tanke at de først flyttede eller for den sagsskyld brugte deres formue efter de havde optaget lånet. Vil der være farbart eller kan banken for lange at formuen bliver i banken og derfor faktisk er bundet?

  Årsagen til ikke at indfri lånet og så undgå et realkreditLån er at for de ældre er det sværere at låne og skulle de for brug for kontanter så har de dem allerede på bogen.

   

  vh

  #381699
  Cyber

  Bump

  #381722
  HillaryT

  For alle dine finansieringsbehov, kontakt venligst følgende e-mail-adresse for at drage fordel af den hillary.finance@mail.com. NB: Kun for personer, der er i stand til at tilbagebetale deres lån.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.