Forhåndslånsgaranti

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • SvitlanaForfatter
  Indlæg
 • #398677
  SvitlanaForfatter

  Nybyggeri.

  Forhåndslånsgaranti. Hvad er det og hvornår bliver den som alminlige lån? Huset blev vurderet med have 10 dage før vi flyttede ind. Huset er færdibygget, men vi mangler have. Skal huset vurderes igen? Hvis ja, hvem og hvornår sender vurderingsman til at vurdere huset? Hvorfor trækker banken rentebeløb fra vores byggekonto ud over alminlige rente? Hvis den bliver vurderet laver end første gang, få vi ikke det hele lån fra real kredit, selvom vi begynder at udbetale lånet?

  #398926
  enkeltdForfatter

  Forhåndslånsgaranti er en garanti som banken stiller overfor realkreditinstituttet f.eks i byggesager. Jeres realkredit eller i dette tilfælde er baseret på en forventet værdi når ejendommen er bygget. En byggesag kan lukkes når huset er færdigmeldt (inkl anlagt have). Ofte skal bbr og eventuelle byggesager overfor kommunen også være lukkede.

  Her vil jeres bank/realkreditinstitut tage ud og vurdere ejendommen på ny således at jeres byggekredit kan indfries med et realkreditlån.

  Det er korrekt at såfremt endelig værdi er lavere end forhåndsværdien, at I ikke kan få inddækket hele kreditten i realkreditlån. Alt over 80pct skal I optage via boliglån.

  Jeg tænker I har en bankrådgiver med i forhold til lån og proces, spøg ham/hende i forhold til renten du snakker om samt hvornår ejendommen bliver færdig vurderet

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.