Bør jeg klage over for dårlig rådgivning?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • soerenchrist88Forfatter
  Indlæg
 • #388017
  soerenchrist88Forfatter

  Hej alle sammen,

  Her i foråret købte jeg og min bedre halvdel et hus i Nordsjælland omkring Hillerød. Bankens betingelse for købet var i første omgang, at vi havde solgt vores to andelsboliger i København. Vi indgik derfor en aftale om køb før salg med sælger af huset.

  Efter knapt en måneds tid kom der imidlertid nye potentielle købere til. Vi ringede derfor til vores bank, som forklarede, at vi ved at have nogle ekstra midler på kontoen (kaldet ”arveforskud” og ca. svarende til samlet 160 tusinde kr.) i perioden hvor vi skulle kreditvurderes, kunne få lov at komme igennem nåleøjet alligevel og få bankgodkendt en ubetinget købsaftale med sælger. Dette valgte vi at gøre og fik huset.

  Men i løbet af perioden var der store kursfald på realkreditten, og da jeg ikke nåede at kurssikre i tide ”mistede” vi i perioden hvad der svarer til ca. 200.000 kr.

  Min rådgiver kunne godt have fortalt os fra start, at vi ved at få forskud på noget arv kunne kreditgodkendes relativt hurtigt. Bør jeg klage rådgivningen fra min bank, fx til Det finansielle ankenævn?

  Vh. Søren

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.