Afdragsfrihed løbetid ifm omlægning af lån

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • MichaelMNForfatter
  Indlæg
 • #380392
  MichaelMNForfatter

  Hej med Jer,

  Vi står og skal omlægge vores fastforrentede 2% lån med afdragsfrihed til et 1%lån med afdragsfrihed. Stedet for et banklån har vi et lån til en i vores famile, hvor der er en rest løbetid på 6 år,

  Til vores låneomlægning har vi spurgt vores bank om afdragsfrihed i 7 eller 8 år, stedet for de standard 10 år. Enten ved vores bankrådgiver noget vi ikke ved eller også prøver hun at tage røven på os, for som svar på vores forespørgsel på et fastforrentet 1%lån med 7 afdragsfrie år fik vi følgende:

  Vedhæfter en beregning på 1% 30 år med 9 års afdragsfrihed (I skriver kortere tid, men sandsynligvis ændres lånet inden der er gået 7-8 år, så trækker den maks.) 

  Vil helst ikke lave lånetilbud før der evt. er aftalt kurssikring.


  Skulle vi kurssikre i dag ville det blive til kurs 97,869 


  En kurssikring koster kr. 500." 


  Er der en venlig sjæl der kan hjælpe med et godt input? For min indgangsvinkel på det er at det vel altid en fordel at få færrest antal afdragsfrie år som muligt, hvis økonomien kan bære det?

  Håber i kan hjælpe.

  Mange hilsner

  Michael

   

   

  #380393
  MichaelMNForfatter

  Hov, der er gået noget galt med svaret fra bankrådgiveren. Hendes svar var som følger:

  Vedhæfter en beregning på 1% 3o år med 9 års afdragsfrihed (I skriver kortere tid, men sandsynligvis ændres lånet inden der er gået 7-8 år, så trækker den  maks.) Vil helst ikke lave lånetilbud før der evt. er aftalt kurssikring.

  Skulle vi kurssikre idag er kursen 97,869

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.