Nykredit

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • ABForfatter
  Indlæg
 • #96200
  ABForfatter

  Hej Alle
  Står i den situation at først får vi at vide, der kan lånes 2,4-2,5 mill, da vi finer huset spørger vi igen om det er ok at lave en betinget købsaftale, da vi har et andet hus der skal sælges. det var helt ok, vi kunne bare byde.
  Da vi byder og får huset, laver vi en betinget købsaftale, samt at den er betinget af bankens godkendelse. pludselig kunne de ikke låne os pengene, da vi havde for står gæld, øhhhh, de har haft alle oplysninger, intet har været skjult, budgettet viser at der er over kr. 17.000,- i rådighedsbeløb.

  Forslag til hvordan man kommer videre, mener ikke de skal slippe godt fra det, det er for nemt, først at sige ja, og så nej, har heldigvis et go på en mail.

  #230510
  testForfatter

  Klag til bankens klageansvalige og evt derefter til Pengeinstitutankenævnet.

  Har du lidt er tab?

  #230512
  MichaelForfatter

  Ja, du skriver det jo selv: I har indgået en BETINGET købsaftale. En sådan betyder som bekendt, at banken skal godkende lånet efter at have set nærmere på hvilket hus I ønsker at købe. Banken har ikke garanteret jer et lån på noget tidspunkt og derfor har I ikke en sag

  #230514
  peter holm larsenForfatter

  Spørg i et andet kreditinstitut – så har i evt muligheder. Hvorfor bruge tid på samarbejdspartnere I ikke synes I ikke kan stole på.

  #230554
  morsdrengForfatter

  Du har købt hus nr. 2 betinget af bankens godkendelse, men er utilfreds med, at banken ikke vil godkende købet. Det er den omvendte verden, for sædvanligvis er det sælger der er utilfreds, hvis købers rådgivere nægter at godkende handelen.

  MEN du oplyser også, at den betingede købsaftale blev lavet fordi du har et hus som først skal sælges. En sådan betingelse skal fremgå af købsaftalen og opnås kun indirekte og ad “bagvejen" ved hjælp af et bankforbehold. Havde banken ikke nægtet at godkende dit køb af hus nr. 2, havde du i dag stået med 2 huse. Så hvad er det du er utilfreds med?

  At gælden bliver for stor hvis du sidder med 2 huse bør ikke komme bag på nogen. Din samlede gæld, vil indtil hus nr. 1 er solgt, bestå af din nuværende gæld + købsprisen for hus nr. 2, og må som udgangspunkt maksimalt udgøre 3.5 gange husstandens bruttoindkomst og her ligger nok forklaringen på bankens manglende godkendelse Alternativt skal du have så stor en indkomst, at du i længere tid kan betale udgifterne på begge huse.

  Derfor vil det heller ikke hjælpe at forsøge sig hos andre kreditforeninger eller at indbringe sagen for Pengeinstitutankenævnet, som hverken kan pålægge banken at låne dig penge eller at godkende dit køb.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.