Kan det svare sig at få en ny vurdering?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • lululForfatter
  Indlæg
 • #95520
  lululForfatter

  Hejsa

  Vi har købt et hus til 2,7 (iflg. Boliga lidt under gnms. kvm-prisen for området), som vi istandsætter for 300.000 (bl.a. nye vinduer, mere isolering, forbedringer i undertag, osv.) kontant. Fra købsdato, til arbejdet er færdigt, vil der være gået ca. 2 måneder.

  Vi skal kun have RK-lån, så det er ikke, fordi vi ville kunne undgå banklån ved en evt. højere vurdering, men blot reducere RK-belåningsprocenten – er der så nogen idé i at få genvurderet til forhåbentligt tættere på de 3 mio? Eller vil sådanne forbedringer ikke rykke synderligt ved prisen?

  #223308
  MichaelForfatter

  Energirenoveringer er værdimæssigt betragtet den bedste form for renovering, men hvis en evt. værdistigning skal give udslag i en lavere bidragssats så skal lånet omlægges med alle de omkostninger der følger med. En ny vurdering alene ændrer ingenting.,

  #223314
  lululForfatter

  Vi optager først lånet 1/11, så bør vi få lavet en forhåndsvirdering?

  #223326
  MichaelForfatter

  Fremlæg jeres renoveringsprojekt for banken og se hvad de siger. Hvis I allerede har indgået en låneaftale er det for sent.

  #223352
  peter holm larsenForfatter

  Tror helt subjektivt ikke at banken vil vurdere huset ret meget højere pga en renovering til 10% af husets værdi.

  #223354
  peter holm larsenForfatter

  Energirenoveringer er typisk værdisat til den tilbediskonterede værdi af besparelsen efterfølgende på energiforbruget. Ved en investering på 300.000 kr. skal der gerne op nås mindst en besparelse på min 15000 kr. årligt på energi – alt andet lige – eller svarende til fx 2000 m3 gas årligt.

  Vil tro det er svært rent økonomisk at tjene investeringen hjem. Men det er korrekt at isolering er blandt de bedste investeringer i ens bolig – eller måske nærmere mindst dårlige.

  Men lige som at skifte køkken eller badeværelse så er afkastet som hovedregel negativt.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.