Hvorfor kan jeg ikke få et realkreditlån??????

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • HjemvendtForfatter
  Indlæg
 • #95501
  HjemvendtForfatter

  Jeg vendte for to år siden tilbage til Danmark efter flere år i udlandet. Jeg kunne ikke få et realkreditlån, selv om jeg havde fået at vide at det ikke ville være et problem, så jeg måtte finansiere mit meget billige huskøb gennem min danske bank. Jeg tænkte at jeg uden problem ville kunne ændre til realkreditlån efter et par år i Danmark, men jeg har igen fået afvist min ansøgning.
  Jeg har fast kommunalt job med en indtægt på 32000 før skat. Udover lån i huset har jeg ingen lån. Jeg skylder pt kr. 760000 på huset som lige er vurderet til kr. 1,3 mil. Jeg har gennem de sidste to år renoveret huset ud af egen lomme , da jeg jo ikke kunne låne, men vil gerne renovere yderligere og derfor omlægge til et realkreditlån på kr. 1 mil.. Jeg vil således få en ekstra udgift på kr. 200 om måneden, men jeg kan ikke låne.
  Jeg er gift med en udlænding, som grundet hans meget gode job for en udenlandsk regering (ikke EU), ikke bor i DK og jeg fik at vide af en af rådgiverne at det var grunden til at jeg ikke kunne låne og at jeg ville stå bedre hvis jeg ikke var gift på denne måde (30 års ægteskab)….. men jeg forstår overhovedet ikke hvorfor jeg ikke kan låne penge med baggrund i min indkomst alene. Hvad kan jeg mon gøre ???????????????

  #223058
  HjemvendtForfatter

  Afslaget var fra BRF

  #223070
  peter holm larsenForfatter

  Du kan jo prøve at spørge nogle af de andre realkreditinstitutter.

  #223072
  HjemvendtForfatter

  Ja, men siden jeg er helt uforstående overfor hvorfor jeg fik afslag, så er det vigtigt for mig at finde ud af om jeg selv kan gøre noget for at forhindre at det sker igen med et andet selskab. Det nytter jo ikke noget hvis jeg har noget jeg kan ændre på som kan gøre en forskel.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.