Konvertering, bankskifte eller ej

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • NiTr13Forfatter
  Indlæg
 • #95496
  NiTr13Forfatter

  Kunne godt bruge lidt input:

  Vi købte sidste år et hus til 4,3 mio., lagde 20 % kontant og lånte resten i Nordea Kredit på følgende måde: 1,7 mio. i 3 pct. med afdrag samt 1,7 mio. i Nordea Kort Rente. Dette betyder, at vi betaler ca. 26.000 i kvartalet for 3 pct. lånet og kun ca. 16.000 i kvartalet for Kort Rente, men afdrager langt mere på det sidste.

  Umiddelbart er der ikke meget at hente ved at konvertere fra 3 pct. til 2 pct. på den halvdel af lånet, så vi overvejer i stedet at omlægge til følgende kombinationen i Realkredit Danmark: halvdelen (det tidligere 3 pct. lån) i T-lån F5 med betaling af 26.000 i kvartalet, hvilket med nuværende rente ville skære 9 år af løbetiden, og den anden halvdel fortsat i F-kort lån.

  Lyder denne omlægning helt hen i vejret, eller har I bedre bud? På forhånd tak for indspark.

  Vh.

  NiTr13

  #222972
  thsvForfatter

  Ja, tåbeligt at lægge om, når man har valgt 2-lagsbelåning.
  Begge lån skal lægges om, husk det i regnestykket.
  Og pas på med at låse renten i 5 år, de er lumske de der lån, hvis der sker noget i perioden, her vil I allerede efter et år lægge belåningen om.

  Jeg ville uden tvivl lægge om til et stort lån, f.eks. Jyske F1 eller kort rente på det hele.
  Husk i jeres overvejelser at kigge på renten siden flekslånene blev indført, et 2% lån er faktisk med en lavere rente end den gn.snitlige korte rente siden dengang.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.