en uviden kvinde og forvirrende begreber !

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87592
  AnonymForfatter

  Hej hjælpsomme venner,
  Jeg er en Asiatisk invandrekvinde som er i gang med at lære at forstå indholdet af en salgsopstilling. Det er ved at tage livet af mig. Ved I hvor man kan søge hjælp ? Jeg har været “ØKONOMISK" og sparet op til udbetaling, men “ØKONOMI" er ikke lige min cup of tea. Men nu er det begyndt at interessere mig. Kan man finde en person som kan give mig et par dages kursus på “begreber omkring bolig lån og bolig køb". Jeg vil også gerne være klog og give min viden videre til min datter når hun bliver stor og skal købe en bolig. Min e-mail adresse er kathysvar@hotmail.com
  Mange tak for hjælpen !
  Kathy

  #110880
  AnonymForfatter
  #110900
  fk2001Forfatter

  Jeg synes ikke lige det link virker, men http://www.ret-raad.dk/koeberkurser viser hvor og hvornår RetOgRåd afholder boligkurser. Jeg var selv med på et af disse kurser. Der var ikke noget som du ikke kan finde på nettet, men her er jo efterhånden også snart alting. Men jeg kan bestemt anbefale kurset hvis man er nybegynder i boligkøb. Kurset er gratis og uden forpligtelser af nogen art.

  #110932
  AnonymForfatter

  Hej fk2001,
  Mange tak for hjælpen ! Jeg var ind på ret og råds hjemmeside og fandt mange ting og information som jeg kunne bruge. Jeg var også ind i deres boligquiz side for at se hvor meget jeg vidste om bolig køb. Der fik jeg lært noget. Jeg har tænkt på at melde mig til nogle af deres boligkursus. Det var virkelig så sødt af dig at give mig ret og råds hjemmeside !
  Tak en gang til !
  Mange hilsner
  Kathy

  #110936
  AnonymForfatter

  Hej Anonym,
  Tak for at have læst min indlæg ! Jeg var ind på den hjemmeside som du har givet mig. Der kunne jeg finde mit ønskede kursus. Jeg kan ikke være med til kursus i Glostrup (for det er for sent), men nogle af de andre kan jeg godt være med til.
  fk2001 havde også sendt mig ret og råds hjemmeside.
  Mange tak for hjælpen !
  Mange hilsner
  Kathy

  #111048
  AnonymForfatter

  Har Du prøvet at gå ind i en internetboghandel, f.eks. http://www.saxo.com og søge på boghandel eller lignende?

  Børsen har også tidligere udgivet en bog “Bolighandel (2002), Guide til køb og salg af ejerboliger" af Flemming Østergaard, evt. kan den, eller lignende bøger, fås antikvarisk?

  Med det boligmarked der er i øjeblikket, er der alle muligheder for at kigge sig godt for, før man evt. handler. Forleden var der en artikel der påstod at antallet af boliger til salg på http://www.boligsiden.dk er steget fra ca. 32.000 til over 58.000 på et år!

  http://www.boligsiden.dk er nok den mest seriøse hjemmeside omkring udbud at boliger i DK, iøvrigt viser forsiden totalen af boliger til salg i DK, her kan man løbende følge udviklingen.

  Boligagenten på http://www.boligtorvet.dk/boligtorvet/web.nsf/HidIDLookup/XA553274BCEE3CE53C1256AE100302E36 synes jeg personlig også er suveræn, her får man en anden visuel tilgang, hvor det er muligt på deres Danmarkskort at zoome ind på et mindre og mindre område ved at markere et udsnit af kortet. Fordelen er, at man kan overskue alt der er til salg i et geografisk område, når markøren holdes stille over et boligemne kommer der en pop-up op med diverse oplysninger.

  Jeg vil anbefale, når man har endelig kig på et boligemne, at tage ud og kigge på andre lignende boligemner i det pågældende område, også selv om de ikke umiddelbart har interesse. Med kigge mener jeg, at aftale tid med diverse ejendomsmæglere, så boligemnerne også kan ses indvendigt. Det kan virkelig sætte tingene i perspektiv.

  Tilsidst tro ikke på ejendomsmæglerne, bankerne og diverse andre aktører det prøver på at snakke boligsalget, og deres indtjening, igang igen.

  #111050
  AnonymForfatter

  Nordea udgiver nogle gratis blå bøger om privatøkonomi og bolighandel.

  Bogen om bolighandel kan varmt anbefales til kommende boligejere. Og det kræver ikke at du er kunde i Nordea, da de står frit fremme i deres filialer.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.