Lån i huset

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #95258
  AnonymForfatter

  Vi har en friværdi på 300.000, som vi gerne vil gøre brug af. På matriklen er der to huse. Det ene er vores og det andet ejes af noget familie. De er ikke i ideelle anparter, men der er lavet en sameje-erklæring/kontrakt hos en advokat. Der er lavet to lån – et til hvert hus. Vi står nu og vil tage lån i vores hus, da vi ønsker et nyt køkken. Banken vil dog ikke være med til det pga. ovennævnte forhold. Vi sidder med en lidt bitter smag i munden, da vi føler os dårlig rådgivet af både banken og advokaten. Kan det virkelig være rigtigt, at man ikke vil låne os penge med mindre ejendommen laves i ideelle anparter, hvilket kan være en dyr fornøjelse? Vi har Nykredit.. ja DEN Nykredit.

  #220434
  HalliHalloForfatter

  Har du spurgt både advokat og bank om der er andre muligheder for at optage lån i ejendommen, når det nu ikke er ideelle anparter.

  Hvis du er kendt i banken og du er kreditværdig, så kan de vel nok yde dig et lån, hvis du vitterlig har en friværdi på 300.000 kr. For så dyrt kan et nyt køkken vel ikke være, ligesom der kan være andre billige finansieringsmuligheder.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.