Afvikling eller omlægning?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #95137
  AnonymForfatter

  Hej.

  Jeg skal til København og studere i det nye år og vil i den forbindelse købe lejlighed i omegnen af 1,4 – 1,5 mio. Jeg har en gammel erhvervsgæld gæld i det hedengangne Amagerbanken (Bank Nordik nu) på 109´000 som jeg afdrager på. Lånet er forrentet til 4,08 %. Jeg har selv 140´000 stående på opsparingen. Jeg skal være på SU i 8 måneder og det er min plan at afholde udgifter til bolig og bank-lån fra opsparingen.

  Mit spørgsmål er: Vil det være en god idé at få min nye bank (i forbindelse med boligkøbet) til at overtage gælden og lægge den ind under de 15-20 % udbetaling? -kan man i det hele taget det?

  Alternativt, kan jeg betale gælden af med det samme, men så har jeg ikke de obligatoriske 5% til udbetaling til boliglånet og skal så vente længere tid på at kunne etablere mig med udsigt til kollegieværelse/udgifter til opmagasinering osv. osv.

  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Vh.

  #218300
  testForfatter

  Så har en formue på 31.000 kr og vil købe en lejlighed på 1,4 mill? På su ? Har du et budget der viser du har råd til der? Er du blevet godkendt til det bolig køb ? Det tror jeg ikke du bliver,

  #218302
  AnonymForfatter

  Ja, jeg kan blive godkendt.

  #218306
  HalliHalloForfatter

  Prøv at snakke med din bank om mulighederne, i første omgang ville jeg anmode om et boligkøbsbevis, så du er helt sikker på hvad du kan købe for.

  #218328
  peter holm larsenForfatter

  Hej HalliHallo,

  ProAnno skriver jo netop han kan blive godkendt – så er der jo ingen ide i at bede om et boligkøbebevis – som i øvrigt ikke er en garanti men alene en hensigtserklæring om at banken forventer man kan blive godkendt til lånet.

  #218410
  testForfatter

  atlså hvor meget gæld du prøver at ligge ind i handlen ændre ikke på boligens værdi.

  Spørgsmålet er således udelukkende om den nye bank til at tilbyde dig at låne uden sikkerhede i noget til en rente der er lavere eller højre ind 4,08%.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.