Sommerhus/hus i Grækenland?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • hgaForfatter
  Indlæg
 • #94922
  hgaForfatter

  Mon det vil være “smart" at købe i Grækenland?
  “I disse for Grækenlnd så alvorlige tider".

  #214956
  morsdrengForfatter

  Hvad tror du der sker, når et land får alvorlige økonomiske problemer og indbyggerne ikke kan hæve deres indestående penge i bankerne og i værst fald, kan risikere at miste deres indestående?

  Mon ikke man i så fald investerer sine midler i værdifaste aktiver, som f.eks. fast ejendom, guld og sølv? Så det er absolut ikke sikkert, at prisen på fast ejendom falder – snarere tvært i mod.

  Og hvem skal betale regningen for grækernes rod i økonomien? Udover indbyggerne i Grækenland, kan det måske også blive ejerne af fast ejendom i Grækenland, og hvor smart er det så?

  #214962
  peter holm larsenForfatter

  Er langt hen af vejen enig med Morsdreng – og det er jo endnu vigtigere at holde sig for øje, at det vi taler om er at staten er tæt på bankerot – ikke befolkningen – og det er ikke staten der ejer boligerne . Det er ofte der ikke skelnes i megen debat om det er husholdningerne eller staten der er økonomisk på afgrunden – og der er en gigantisk forskel på mange faktorer.

  #214982
  testForfatter

  Hvis du ikke er bage for at tabe penge og virkeligt ville bruge det er det sikkert en fin idé. Som kortsigtede investeringer ville jeg heller anbefale lotto

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.