Gode råd angående køb af landejendom

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94901
  AnonymForfatter

  Vi er 2 voksne unge mennesker med 2 små børn der bor til leje på en gård. Verdens bedste udlejer og det hele kører på skinner.

  I baghovedet er vi begyndt at tænke over at købe et landsted, muligvis landsted da hænderne på os begge er skruet godt på. Som så mange andre betyder et fast sted for vores børn at vokse op alting for os. Og det ville jo være skønt med sit eget.

  Indtægten er forholdsvis lav da der er barsel og selvstændig ung iværksætter, men vi har ikke rigtig nogle gæld kun lidt su og vi snakker aldrig med banken.!!

  Hvad er mulighederne da vi køre lidt rundt og kigger steder samt ideen om en fast tilværelse står for døren.

  Hvad kræver det i banken før man kan låne op til 500.000 kr eller mindre??? Eller måske kan man låne andre steder? Hvad skal man tjene tilsammen før banken giver sig?

  #214762
  BankbForfatter

  Banken vil sandsynligvis gerne lån jer 3 gang jeres års indtjening minus gæld (su osv) , derudover skal i nok hav et rådighedsbeløb på 10-12k efter fast udgifter 🙂 mvh Peter

  #214764
  HalliHalloForfatter

  Helt ærligt, hvorfor kører I rundt og kikker på boliger uden først at have været i banken?

  Hvordan skal nogen herinde kunne fortælle noget om mulighederne ud fra de få ting, der er oplyst?

  Få der udstedt et boligkøbsbevis, der eksakt siger, hvor meget I max. kan købe for!

  #214774
  AnonymForfatter

  Tror du misforstod noget. Vi kigger efter bolig.

  #214778
  HalliHalloForfatter

  Nå, på den måde, tak, tak.

  #214782
  thsvForfatter

  Glem tommelfingerregler, lav indkomst giver på ingen måde mulighed for korrekt rådighedsbeløb ved en gæld på 3 gangeindkomsten, tænk f.eks. på 2 lavtlønnede med samlet indkomst på 400K årligt, de kan ingenlunde servicere en gæld på 1,2 mill.
  Læg derfor et budget i stedet og husk udgifter til renovering løbende, ligesom de korrekte udgifter for den bolig I ønsker at købe.

  Typisk passer tommelfingerreglen godt omkring 7-800K i årsindkomst, og tjenes der 100K ekstra brutto om året kan der typisk købes for en hel million mere med de samme udgifter ellers. Altså ca. 2,4 mill. ved 800K og over 4 mill. ved årsindkomst på 1 mill.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.