Omlægning af Realkreditlån -> Hvad betyder omkostninger til indfrielse af eksisterende lån?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AndrikForfatter
  Indlæg
 • #94761
  AndrikForfatter

  Hej,

  Vi har fået udregning fra banken da vi overvejer at lægge vore 4% fast rente (afdragsfri) om til et fastforrentet lån med lavere rente. Det skyldes at vi har brugt afdragsfriheden til at afbetale på vores bank-lån hvilket vi snart er færdig med.Vi vil gerne have en fast rente men behøver ikke afdragsfrihed.

  Hovedstolen er stadig ca. 2.000.000 kr, (da der jo ikke er afdraget på den) men de nye beregninger koster det ca. 40.000 kr at indfri det gamle lån.Dertil kommer sagsomkostninger til realkreditinstitut og så bliver hovedsolen jo en del større, dertil kommer Omkostninger til Obligationslån samt Banken ca. 13.000 kr. Hvorfor er der stå store omkostninger til at indfri et 4% lån (afdragsfrit) når kursen er langt over 100 (104), og det kommer til at ske med de korrekte varsler osv.? På forhånd tak!

  #213136
  OBSForfatter

  Står der ikke en nærmere specifikation af omkostningerne til indfrielse? Jeg tænker dog at noget af det må være differencerenter. Lige nu får man jo intet i rente for at have penge i banken, alt imens investorerne stadig skal have 4% i rente frem til indfrielsen.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.