Bidragssatser – stor forskel hos de forskellige kreditforeninger

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94395
  AnonymForfatter

  Skal ud og optage lån i friværdien i huset til finansiering af køb af andelslejlighed – bliver noget forbavset over hvilken forskel der er på bidragssatser samt kurstillæg ved den årlige refinsiering

  – hvis du optager et S1 – 30 årigt med afdragsfrihed i 10 år – og ligger indenfor en belåningsgrad på 40-60 % af husets friværdi tager Nordea Kredit 1,35% i bidragssats og ved et S5 lån 1,225 % – du “slipper” med 1% hos Totalkredit. Nogen der har prøvet at forhandle satsen med Nordea Kredit eller fundet en endnu “billigere” bidragssats et andet sted??

  Endvidere tager Nordea 0,3 kurspoint ved den årlige refinsiering mens Totalkredit tager 0,1 kurspoint – det bliver over årene alligevel til en del penge.

  #208766
  AnonymForfatter

  Hej Helledyb,

  Du får sjældent held med at forhandle bidragssatsen ned hos kreditforeningen. Du kan dog bruge det relativt høje bidrag til at få andre gebyrer forhandlet ned, nu du alligevel taler med din bank/kreditforening. -Realkredit Danmark tager iøvrigt “kun” 0,9748 for deres T-lån (flexlån med fast ydelse, men variable løbetid) fra 40-60% med afdragsfrihed -men derfra til 1,000 er der jo ikke så langt…

  Du kan få en lille gratis e-bog med et par gode råd til at få forhandlet din pris i banken/kreditforeningen ned. Du kan hente den her: http://realkreditkonsulenten.dk/

  Derudover bør du måske overveje om F1 lånet er det rigtige for dig? -Som du selv nævner, er det relativt dyrt med kursskæringen. Faktisk er et F3 lån pt en lille smule billigere.

  Nu kender jeg jo ikke din situation, så der kan være andre forhold der gør at dette ikke er det rigtige lån for dig. -En overvejelse kunne måske også være kort rente elle Flex Kort. Du kan læse lidt mere om dem her: http://realkreditkonsulenten.dk/hybridlaan/

  #208768
  HammerenForfatter

  hvis dupå google har prøvet at skive følgende :
  “oversigt kreditforening bidrag” får du bl.a. et link til mybanker, hvor der er en samlet oversigt over hele pisset. Både med og uden afdrag, flex og inddelt efter belåningsgrad.
  Det er ikke normalt at kunne forhandle bidragssaser og kursskæring for almindelige mennesker

  #208772
  AnonymForfatter

  Syntes MyBankers liste giver et fint overblik. Men den tager så vidt jeg kan se ikke højde for RD’s forskellige bidrag på Flex T og Flex K lån.

  Dog er det nok heller ikke på den måde trådstarter vil kunne spare flest penge. Bidragssatserne kan jo ændres løbende og uden varsel.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.