laveste krav til rådighedsbeløb

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94127
  AnonymForfatter

  Hej
  Vi ejer i dag en lejlighed som vi ønsker at sælge. Lejligheden er vurderet til 1250000 og vi har fundet vores drømmehus som står til 1300000 plus lidt til renovering.
  Sagen er den at vi har en handicappet søn og har behov for at flytte hurtigst muligt, men i øjeblikket er Far sygemeldt og får kontanthjælp.
  Med en standard lønindkomst hos mor og kontanthjælp hos Far er det stort set umuligt at leve op til kravene om rådighedsbeløb ved et dyrt fastforrentet lån som man jo skal godkendes til for at få lov til at tage en andet slags lån.
  Nogen gode råd??

  #204726
  MichaelForfatter

  Drømme kan være udmærkede, men at købe et hus på kontanthjælp er totalt urealistisk

  #204728
  AnonymForfatter

  Hvor meget friværdi har i? 🙂

  Mvh Mathias

  #204730
  HalliHalloForfatter

  Kiws, har du da ikke spurgt i banken endnu? Når Far er på kontanthjælp tyder det jo på et længerevarende sygdomsforløb, idet sygedagpenge jo kan fortsætte i temmelig lang efter de nye regler, bare med en lavere ydelse.

  Dit spørgsmål : laveste krav til rådighedsbeløb giver her ikke rigtig nogen mening, så spørg venligst i jeres bank hurtigst muligt, der hurtigt kan udregne om drømmehuset er muligt at erhverve eller ej.

  #204742
  Mr RForfatter

  Hvis han er medlem af en a-kasse har i en chance.

  Hvis han er på bistand er det en overlevelses ydelse og dermed kan man som udgangspunkt ikke låne penge nogen steder hvor de tager rådgivning seriøst.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.