Feriehus i Orlando

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94088
  AnonymForfatter

  Hej

  Vi sidder og overvejer at købe et hus i Orlando , hvorfor – investering og dejligt at have en feriebolig et sted som er varmt – huset kan næsten altid lejes ud – spørgsmålet gå på om hvordan man finansiere sådanne et køb , det kan ikke gøres i USA og vi stå ikke lige med penge.

  Kan det belånes i DK og hvis ja – 60 – 80 % og til hvilke rente ?

  Gode ideer modtages

  #204036
  TobiasAK89Forfatter

  Det kan ikke belånes i Danmark, hvorfor det skal være som et blanco-lån. Hvad koster sådan et hus ?

  #204040
  AnonymForfatter

  Hvis du vil købe hus i Florida, spørger som du gør og ikke selv har penge til købet, tyder meget på, at du slet ikke har den nødvendige baggrund for at købe huset.

  Låner du penge i Florida, kan en amerikansk långiver sandsynligvis få pant i huset efter de regler der er gældende i Florida. Låner du pengene i DK, har et dansk PI naturligvis ingen viden om husets værdi, de lokale regler eller hvordan man får pant i et hus i Florida, og en finansiering af dit huskøb skal derfor baseres på din kreditværdighed og/eller de værdier du har i DK.

  Vil du låne pengene i DK, skal du være god for et blanco lån (et lån UDEN sikkerhed) eller have en friværdi i dit hus i DK eller andre aktiver, som ligger i nærheden af købsprisen for huset i Florida?

  Hvis ikke, glem alt om at købe hus i Florida.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.