Hvordan skaber vi de bedste vilkår for det bedste lån?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • DanielVForfatter
  Indlæg
 • #93745
  DanielVForfatter

  Hej alle sammen

  Vi er et par som indenfor de nærmeste år påtænker at skulle ud og købe vores første hus sammen.
  Vores spørgsmål er så, hvordan skaber vi i mellemtiden de bedste vilkår for at låne hertil?

  Pt. er det sådan at min kæreste er studerende og forventer bacheloren afsluttet om et halvt års tid, med SU-lån (ca. 130.000 kr.) og det er det, hvor jeg har et lån på ca. 350.000 kr. der står i en andelslejlighed, samt et SU-lån (ca. 48.000 kr.), og fast arb. på med en årsløn på den rigtige side af 400.000 (før skat) og sikker udsigt til fortsat stigning.
  Hvordan skaber vi ud fra dette de bedste betingelser for at kunne låne til drømmehuset (bygge nyt på landet er drømmen), betaler vi alle vores lån af først og stå gældsfrie, men uden nogen opsparing, spare vi op (pt. ser vi en mulighed for at kunne spare mere end 100.000 kr. op om året fra næste år og frem, hvis alt går vel) og afdrager som hidtil eller noget helt tredje eller fjerde?

  Håber ovenstående giver mening og I kan hjælpe os i den rigtige retning.

  På forhånd mange tak for hjælpen!

  Med venlig hilsen Daniel…

  #199100
  AnonymForfatter

  Hvis man skal låne penge billigt skal man ikke have brug for at låne penge. Jo bedre økonomi i har og jo mindre gæld, helst en opsparing, jo bedre vilkår får i.

  Et realkreditlån er vel lidt anderledes, idet man låner med sikkerhed i huset. Så er det vel mere et spørgsmå om at overbevise andre om at huset er værdien værd.

  #199104
  AnonymForfatter

  Spar op, så i har minimum 5% til udbetalingen. På den måde bliver I ikke så afhængige af banken.

  Dernæst, så vent med at købe/bygge noget, til I begge er færdige med jeres uddannelse og ved hvor I får job. Hvis din kæreste kun lige er ved at være færdig med bachelor delen, så kommer der vel minimum 2 år oveni til kandidaten?

  #199110
  HalliHalloForfatter

  Spar 20% op af ejendommens værdi, så er du helt uafhængig af bankerne.

  Tal dog lidt med jeres bankrådgiver om tingene, det skader i hvert fald ikke.

  Bygge nyt på landet? Ja, jeg ville nok aldrig gøre dette, da der dels er langt til byen, dels at I på sigt måske vil få meget svært ved at få jeres investerede kapital hjem igen ved et evt. salg. Eller også skal I være 100% sikre på at I bliver der til jeres dages ende.

  Held og lykke….

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.