Bidrag

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87217
  AnonymForfatter

  Nu skal må regeringen snart gøre noget ved bidraget, når nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af tvangsauktioner i februar faldt med 27 pct. til det laveste niveau siden 1979 – det år, da man begyndte at registrere antallet af auktioner.

  Så er det tid til at sætte vores bidrag ned, når realkreditten kun score på bidraget, da de jo ingen tab har pga. lån m. afdragsfrihed.

  Mads

  #106890
  AnonymForfatter

  Hvad mon regeringen har med det at gøre.

  Og har der ikke været mange tvangautktioner med tab for udlånerne til følge i gennem de senere år, ja så det jo hurtigt ændre sig.

  #106892
  MichaelForfatter

  Det er ikke regeringen eller folketinget der bestemmer bidraget. Det gør kreditinstitutterne i almindelig fri konkurrence (ja, der er faktisk forskel selskaberne imellem). Regeringen bestemmer jo heller ikke hvad æbler skal koste i supermarkedet. Jeg tror, at mange mennesker ikke har fokuseret nok på denne udgift gennem tiden med det resultat, at selskaberne har kunnet holde en høj bidragssats. Der bliver generelt kigget for meget på rentesatsen og for lidt på bidraget, men det er op til kunderne selv at presse selskaberne – hvilket faktisk kan lade sig gøre i mange tilfælde.

  #106894
  AnonymForfatter

  Flyt over til mig i Nordkorea. Her bestemmer regeringen alt.

  #106896
  AnonymForfatter

  der er ingen konkurrence !!

  #106898
  MichaelForfatter

  Det er jo ikke korrekt. Går selv ind under “Realkreditlån" her til venstre og lav nogle regneeksempler. Så vil du se, at bidraget er forskelligt fra selskab til selskab.

  Eksempel: En ejendom skal belånes med 1.6 mill (værdi 2 mill). Højeste bidrag er 9200 kr, mens mindste er 8000. Ikke en imponerende stor forskel, men 1200 kr. om året er da også penge.

  #106900
  AnonymForfatter

  Gælder det også for realkreditlån i Nordkorea?

  #106902
  MichaelForfatter

  Find et andet sted at lægge dine ligegyldige tåbelige indlæg

  #106904
  AnonymForfatter

  Hans påstod at der ikke var konkurrence i Nordkorea.
  Michael henviste om dette til Mybanker top 6.
  Dum spurgte om det gjalt i Nordkorea.
  Dum er ifølge Michael dum.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.