Realkreditlån

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #91674
  AnonymForfatter

  Hej allesammen

  Vi har skrevet under og fået godkendt prisen på et hus af banken. Sent i forløbet er huset blevet værdisat lavt af bankens realkreditinstitut, derfor har banken trukket i land, da sælgerne af huset ikke vil sælge til denne lavere pris.

  Da den lave vurdering fra realkreditinstituttets side undrede os, har vi fået huset vurderet af en “uvildig" mægler, der har værdibekræftet huset til prisen. Vi har derefter fundet et realkreditinstitut, som vil låne os pengene. Men banken siger nej og vil ikke godkende banklånet, selvom bankens andel er relativt lav, da vi har sparet nogen penge. Dermed tvinger banken os til at skifte bank eller droppe et huskøb, som vi selv mener ser fornuftigt ud.

  Hvad mener I om forløbet og vi undrer os over, at banken ikke forsøger at hjælpe os mere i denne uheldige situation, vi har trods alt været gode kunder i mange år.

  Mvh. DT

  #165020
  testForfatter

  det er lidt svært at se hvad der er du spørg om, men det vil nok ikke være specielt sjovt at tvinge dem til at lån dig penge som de i grunden ikke vil. Det er umuligt uden at se papirene i sagen at sige om banken er løbet fra et tilsagn som du ville kunne hænge dem op på. hvis du vil gennemføre handlen er der ikke andet for ind at finde en anden bank

  #165022
  AnonymForfatter

  Ja, hvad spørger jeg om?

  1. Ville du/I turde at bare finde en anden bank og et andet realkreditinstitut, eller er det her så vigtig en advarsel, at man burde løbe skrigende bort fra handlen.

  2. Er der nogen , som har oplevet at banken er løbet fra en hushandel, fordi realkreditinstituttet vurderer huset lavere?

  Mvh. DT

  #165024
  AnonymForfatter

  Tak for rådet iøvrigt! Jeg er gået i gang med at skifte bank.

  Mvh. DT

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.