Bidragssatser

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86753
  AnonymForfatter

  Har nogle haft held med at få nedsat bidragssatsen på Jeres realkreditlån uden at optage et tillægslån? Og i så fald hvor langt er i kommet ned?

  Mange realkredit institutter kræver et gebyr på flere tusinde kroner for en ny vurdering af ejendommen inden de vil sænke bidragssatsen, såfremt man ikke optager et tillægslån.

  #106012
  AnonymForfatter

  Jeg har aldrig hørt om, at der tages et gebyr for en vurdering af huset – hvem gør det ?

  Jeg vi anbefale, at man bestiller et lånetilbud på et tillægslån hos alle institutterne, og så er de nød til at vurdere boligen – og det gør de mig bekendt gratis. Når tilbudene ligger klar, så kan man vælge at benytte sig af dem eller lade være, men under alle omstændigheder har du en ny vurdering af huset. Jeg ved dog ikke om en ny vurdering er tilstrækkelig, selvom den evt. svarer til en lavere bidragssats jf. Realkreditinstituttets prisblad.

  Hvis det ikke er tilfældet, så skal man vide, at nogle realkreditinstitutter giver rabat på bidraget, hvis man vælger at optage tillægslånet samme sted som hovedlånet.

  #106044
  AnonymForfatter

  der var en udsendelse om netop bidragssatsen i sidste uge.
  I denne udsendelse sagde Brf ihvertfald at de ville sænke bidraget ved et tillægslån og det samme mener jeg at RD sagde .
  Man det er som altid en fis i en hornlygte for jeg har lige optaget et tillægslån og spurgte til bidraget men det kunne ikke sænkes men så i sidste uge efter udsendelsen har jeg så skrevet en mail til dem og de vi undersøge sagen.
  har sendt regnestykket til dem ,tror de har en regnemaskinen der kun kan regne “opad" ikki så godt for lille mig.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.