Skandiabank kontra realkreditlån

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87206
  AnonymForfatter

  Vi skal ud og låne til vores første hus.

  Jeg ved ikke meget om boligfinancering, men jeg er faldet ovet et alternativ til et realkredit lån – et MaxRente lån i Skandiabank.

  Er der nogle eksperter som kan hjælpe mig med fordele og ulemper til hhv. et realkreditslån og et MaxRente lån i Skandiabank?

  Tak for hjælpen!

  #106740
  AnonymForfatter

  Har et boligprioritets lån fra Skandiabanken (altså uden max rente) og forskellen er lavere gebyrer, lidt højere administrations omkostninger og at renten kan variere fra måned til måned afhængigt af Nationalbankens rente. Desuden fungerer Skandiabankens lån som en kassekredit hvor du får samme rente på indlån som udlån, hvilket giver en stor fleksibilitet samt høj rente.

  Vh

  Peter

  #106744
  AnonymForfatter

  Hej Flemming

  Der er mange ting at holde styr på når man køber hus og især er der rigtig mange råd om hvilke lån man skal vælge. Det kan være svært at holde hoved og hale i hvilke råd man skal lytte til, og dem der giver rådene har de egentlig forstået tingene selv. Jeg har selv været i samme situation som dig, og her valgte jeg at konsultere en uvildig rådgiver. Det har vi været utrolig glade for.

  Held og lykke

  #106746
  AnonymForfatter

  Hvem ville du anbefale som uvildig rådgiver?

  #106770
  AnonymForfatter

  Jeg har benyttet mig af http://www.boligoekonomen.dk. Jeg skal ikke kunne udtale mig om andre, men jeg har ihvertfald været godt tilfreds.

  #109692
  AnonymForfatter

  I al beskedenhed vil jeg gerne anbefale mig selv som uvildig økonomisk rådgiver.
  Jeg driver http://www.rådtillivet.dk ud fra disse vilkår.
  Prøv at klikke ind på min hjemmeside.

  mvh Susanne Elgaard

  #109716
  AnonymForfatter

  @peterfc

  læser jeg dit indlæg forkert eller skriver du at SkandiaBanken har lidt højere administrationsomkostninger end realkredit?

  SkandiaBankens administrationsomkostninger udgør 0,00 kr.

  Blot til info…

  #109744
  AnonymForfatter

  vi har selv lavet vores lån om til Skandiabanken for nogle
  år siden til rentemax (5,5%) og er yderst tilfreds du skal samtidlig tænke på at du ikke har kurstab på Skandiabankens lån
  samt som en af de andre skriver du får samme rente på indlån som på udlån. Runner

  #109768
  AnonymForfatter

  Var lige inde og kigge/beregne på Skandiabanken og det ser meget interessant ud, dog kan jeg ikke gennemskue om ydelsen man kommer frem til er før/efter skat?

  Vi står overfor at skulle finanserne vores nybyggede hus syd for Århus pr. 15. april 2007. Huset koster i alt 2.800.000 og vi mangler kr. 2.200.000 (80%) som vi skal ud og finde den bedste løsning for. Huset er et projekt som pga strid om lokalplanen m.m. har taget i alt 2 år at bygge, men i perioden steget i pris så iflg ejendomsmægler burde være over 1 mio i friværdi.

  Via vores bank har vi hele tiden kigget på tilbud fra Totalkredit både med og uden afdragsfrihed. Tilbudene ligger på kr. 9.700 (kurs 98,36) efter skat uden afdragsfrihed og kr. 2.700-3.000 lavere med 10 års afdragsfrihed. Vi har hele tiden regnet med at skulle tage et lån med afdragsfrihed da vi har et barn på 5 år og nr 2 på vej i slutningen af maj og mener vi har brug for flest mulige penge nu. Desuden er der jo en friværdi i huset allerede, samtidig med at vi har de første 20% til huset. Vores husstandsindkomst ligger på ca. 750.000 og vi er allerede kunde i Skandiabanken, dog kun til at betale vores regninger med for at slippe for gebyr samt få en højere rente. I vores situation vil Skandiabanken måske være en bedre løsning end et realkredit lån er der nogen som kan uddybe fordele/ulemperne?

  På forhånd tak

  Mvh
  Freddy

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.