Boligforbedring: tillægslån eller konvertering ?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87136
  AnonymForfatter

  Vores hus er finansieret med et 5% obligationslån i RD med en restgæld på 850.000 og restløbetid på 27 år – derudover har vi hverken gæld eller formue.

  Vi vil gerne have nye vinduer, nyt køkken, nyt badeværelse og ny garage, men vi vil ikke lave alle projekterne på samme tid – i det kommende år bliver det til vinduer og garage – omkostninger anslået til 150.000.

  Kreditforeningen har været forbi og vurderet vores hus til 2.400.000, så der er nok friværdi til vores projekter, men spørgsmålet er nu, hvordan vi skal finansiere dem ?

  NB: Vi kan bedst lide at vide, hvad vi skal betale hver måned, så vi er ikke meget for flex-lån og andre lån med variabel rente uden renteloft.

  (1) skal vi låne til alle projekter på én gang, eller skal vi nøjes med at låne til vinduer og garage ?

  (2) hvis vi låner til alle projekter på én gang, hvordan skal vi så placere de overskydende penge, indtil vil skal bruge dem ?

  (3) skal vi lave en tillægs-lån, eller skal vi omlægge det eksisterende lån til et nyt 4% obligationslån ?

  #106106
  AnonymForfatter

  Uden at have lavet en beregning så tror jeg at det er bedst at tage et tillægslån ,10 årigt med 3% rente på 150-250.000.
  Du kan på real kreditternes hjemmesider selv regne dig til hvad der er bedst.
  Hvis du skal ha´ er tillægslån skal du kun betale tinglysning for selve tillægslånet og desuden kan du selv ordne tinglysningen hvis du kun har dette ene lån i ejendommen.
  Hvad er kursen på dit nuværende lån ?
  Har du råd til at betale ex. 2500 mere pr. måned for et lån ?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.