Findes der en “realkredit for dummies”

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • kbh57Forfatter
  Indlæg
 • #90674
  kbh57Forfatter
  #149730
  kbh57Forfatter

  Hej

  Det gik vidst lidt for stærkt for mig på mit indlæg, beklager 🙂

  Jeg efterlyser en bog, netside eller andet hvor jeg kan få “realkredit verdenen" ind med ske, det skal ikke være nogen stor afhandling, men bare så jeg selv kan følge lidt med i hvordan mine lån skal håndteret og ikke mindst forstå det hele lidt bedre.

  På forhånd tak.

  #149736
  AnonymForfatter

  Hvis det skal være hurtigt og lettilgængeligt så er realkreditinstitutternes hjemmesider faktisk ret gode. Der er korte forklaringer på lånetyperne og ofte er der også de nyeste anbefalinger.

  http://www.totalkredit.dk
  http://www.nykredit.dk
  http://www.rd.dk
  http://www.brf.dk
  http://www.nordea.dk (nordea kredit)

  Ellers kan du også prøve Boliga, som er en uafhængig boligportal.
  http://www.boliga.dk

  #153076
  AnonymForfatter

  Der findes ikke meget uafhængig beskrivelse af realkredit, men jeg vil gerne lave en gennemgang til dig. Sig til hvis du er interesseret 🙂

  #154314
  AnonymForfatter

  Hej RealTorben!

  Nu har jeg læst mange af dine indlæg, og du lyder som om du har godt forstand på det her om realkredit. Jeg er førstegangskøber og synes, at realkredit-verdenen er stor og uoverskuelig. Så jeg vil gerne have en gennemgang 🙂 Især omkring fordelene ved fastforrentet – som jeg klart overvejer, da vores økonomi ikke har luft til overraskelser.

  /Silu

  #154368
  AnonymForfatter

  Hej igen

  Skriv din mailadresse, så kontakter jeg dig udenfor forum. Så kan vi tage en mere direkte dialog om din situation og dine muligheder. Men det lader til, at du allerede har fat i lidt af det rigtige 🙂

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.