konvertering fra fast til flex – bliver man så fanget og kan aldrig konvertere mere?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #89831
  AnonymForfatter

  Hej
  Jeg har et hus hvor som er købt for ca 1 1/2 år siden med et fstforentet lån i Totalkredit på 5%. Men al denne op- og nedtur på obligationerne er vi begyndt at overveje at skifte låntype. Vi har ca. 2.100.000 kr i realkredit-gæld og 400.000 i bankgæld.

  Så er det nu vi skal skifte til et F2 eller F3 lån?

  vi har overvejet muligheder, men der er jo også fordele ved at beholde det fastforrentede og vente på muligheden for konvertering.

  For man kan vel ikke konvertere med nogen form for fordelnår først man er gået over til de flexibel-rente lånetyper, eller hvad??

  MVH

  #138250
  thsvForfatter

  Jeg vil anbefale at konvertere til F2-lån, afdragsfrit.
  De sparede renter (og afdrag?) kan så bruges til at bringe banklånet ned hurtigst muligt, således at dette er betalt ud på max. 10 år.
  Derefter kan man koncentrere sig om at afdrage det billige realkreditlån.

  Du kan godt konvertere et F2-lån, og ved refinansieringen er kursen 100, men ellers skal der købes obligationer, da disse er inkonvertible.

  Når du først ligger i flex-lånet, kan 4% 30 år eller evt. 3% 20 år blive interasante, når disse kommer over kurs 95, ligesom i 2005.

  Alternativt kan huspriserne stige, så I kan omlægge jeres banklån til realkredit, f.eks. en boligprioritet med flexibel afdragsordning (som en kassekredit).

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.