Lån i banken

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87971
  AnonymForfatter

  Hej.

  Vi står i den situation, at vi har fundet vores drømmehus. Huset står klar til indflytning den 1/7-08.
  Vi har i dag begge danske bank. Vi skylder tilsammen 320000 væk til banken (billån, forbrug mm.) Vi nedbringer gælden med 13.500 kr. netto om måneden.
  Vi har en indkomst netto om måneden på: 39.500
  Vi har fundet et hus som koster 2.5 mill med en anslået nettoydelse på 14.900..

  Vi har nu ansøgt hos danske bank, men de er langsommme. Vi har så i mellem tiden rettet henvendelse til en anden bank..

  Hvordan synes I at det ser ud? HVIS vi fortsatte med at afdrage 13500 om månenden og samtidig betalte de 14.900 til huset ville vi efter alt var betalt (el, vand, varme, forsikringer, fagforeninger, benzin mm.) have 7000 kr til rådighed til mad og fornøjelser. Vi er kun 2 voksne. Er det realistisk?????

  Vi synes jo selv at det er super realistisk, men håber jo samtidig at banken evt. vil lade os tage det afdragsfrit indtil den anden gæld er nedbragt…

  Hvad er jeres erfaringer med Danske Bank? Har nemlig desværre kun hørt dårligt om dem i disse situationer (er ellers selv glad for banken i dag)

  Tror I at de vil lade os låne?????

  #116224
  fk2001Forfatter

  Som udgangspunkt kan man låne 2-3 gange sin bruttoindkomst, så det bør i være tæt på at kunne opnå. Jeres forbrugslån trækker ned til gengæld er I kun to så der skal ikke være så meget til daglig forbrug – eller skal der???? Det vil nok afgøre om I kan opnå lånet.

  Held og lykke med boligen

  #116226
  AnonymForfatter

  Tusind tak for dit svar… synes nu ellers at det er enormt billigt “kun" 2,5 for et stort nyt rækkehus… Forstår snart ikke hvordan at folk i starten af 30’erne med flere børn, kan bo i de store villaer, køre rundt i audi og mercedes og så arbejde i en alm. kontorstilling?? Hvem pokker har lånt dem alle de penge… for friværdi er det næppe…

  #116252
  AnonymForfatter

  Til info ville min bank (Nordea), ikke låne penge ud til en bolig hvis vi ikke havde et rådighedsbeløb på min. 9000 om måneden, heldigvis havde vi det.

  Men det kan jo være DB ser anderledes på det!

  Venlig hilsen

  Økonomi

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.