Blankolån

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87866
  AnonymForfatter

  I gamle dage var maksimum på de fleste forbrugslån 30.000 kr. I dag tilbyder flere finansieringsselskaber lån på 300.000.

  Men hvem kan overhovedet låne 300.000?

  #114676
  AnonymForfatter

  Det er der mange der kan….

  Men desværre er det de forkerte personer der låner pengene og sidder herefter med hået i postkassen….

  #114754
  AnonymForfatter

  Synes 300.000 uden at stille sikkerhed virker som som et et uhyrligt beløb. Men det kan være at grunden til min dårlige fantasi skyldes at min årlige BRUTTOindkomst er 300.000.

  Er der nogle fancy tommelfingerregler om hvad man kan forvente at kunne låne hos finansieringsselskaberne, ved forskellige indkomster.

  Jeg sparer 4.000 op om måneden, og kunne sagtens afdrage på et 300.000 kroners lån, men mon ikke finansieringsselskaberne ser på det på en lidt anden måde?

  #114756
  AnonymForfatter

  Jeg vil undskylde at mit indlæg ligger under “realkredit", ved ikke lige, hvad der gik galt, jeg kunne SVÆRGE på jeg oprettede det under “hurtiglån"

  Er der ikke en vaks ADMIN der kan rydde op efter mig? 🙂

  #114758
  AnonymForfatter

  Hvis jeg var dig ville jeg holde mig LANGT væk fra finansieringsselskaber…… Det er en god tommelfingerregel….

  #114796
  AnonymForfatter

  Jeg kan se at du stadig strør om dig med ikke-svar, Gode Råd?

  Spørgsmål i lystfiskerforum: Jeg kan ikke fange nogen fisk
  Gode Råd svar: Begynd at spille tennis.

  Spørgsmål i bilforum: Min bil vil ikke starte
  Gode Råd svar: Tag cyklen

  Spørgsmål i økonomiforum: Hvor meget kan man låne?
  Gode Råd svar: Lad være med at låne.

  Utroligt…

  #114798
  AnonymForfatter

  Lone H – det er da også utroligt at du bliver ved med at strø om dig med uintelligente kommentarer…

  Der blev spurgt om der var en tommelfingerregel for hvor meget man kunne låne I FINANSIERINGSINSTITUTTER – og mit råd er AT MAN IKKE LÅNER DER – det er alt for dyrt…..

  Men du har måske et finansieringsinstitut du kan anbefale?????

  #114834
  AnonymForfatter

  Om jeg har et finansieringsselskab at anbefale er sådan set forholdsvis irellevant, hvis det ikke, i det mindste, er en del af et svar på det stillede spørgsmål.

  Der bliver spurgt om en tommelfingerregel for hvor meget man kan låne ved blankolån. For at anskueliggøre Gode Råds ikkesvar-svar vil jeg komme med et lignende eksempel fra et boligforum, hvor der også husserer en plage.

  Hvis man vil købe ejerbolig hed det sig i gamle dage at man kunne købe for 2,5 gange sin bruttoindkomst, nu for tiden plejer man at sige 3,5 gange bruttoindkomst. Nogle kan købe dyrere, nogle kan slet ikke købe, det er helt afhængig af ens økonomi, men det er alligevel et fint fingerpeg, hvis man bare vil danne sig et hurtigt overblik. Altså en TOMMELFINGERREGEL!

  Hvis nu en person spørger: “Hvad er det nu tommelfingerreglen om bruttoindkomst siger", så ville Gode Råd svare: “Lad være med at købe bolig, det er meget mere fornuftigt at leje."

  Jamen det er da også rigtigt, måske er det ufornuftigt at købe ejerbolig lige nu – MEN DET VAR IKKE DET, DER VAR SPØRGSMÅLET!

  Du har åbenbart gjort det til din mission at redde folk fra at ende i gældfælden, måske fordi du, klog af skade, ikke ønsker at andre skal lave samme fejl som dig selv.

  Men det er, ærligt talt, en belastning, du er bare støj på linjen.

  Kunne du så i det mindste nøjes med at formane, når du reelt havde et svar, så var det til at leve med. Eksempelvis: “Du kan regne med at kunne låne for XX% af din bruttoindkomst – men overvej at låne i banken, eller spare op, det er utroligt meget billigere"

  Q: Jeg kan ikke ramme med snigskyttegeværet i Battlefield
  A: Lad være med at spille sniper, det er kedeligt.

  Q: Er Light Sodavand skadeligt?
  A: Drik ikke light, det smager dårligt.

  Q: Hvad hedder ATAFs seneste album?
  A: Han er dårlig, køb et album med L.O.C. i stedet.

  Forstå det nu mand!

  #114842
  AnonymForfatter

  LONE H – nu må du slappe af!

  Der blev spurgt om hvor meget man som en fancy tommelfingerregel kan regne med at kunne låne hos finansieringsselskaberne…. Tommelfingerreglen er at man ikke låner der med mindre man har fået et nej i banken……. Det er ågerpriser og derfor er det en fin regel…

  Jeg havde egentligt regnet med at DU var forsvundet fra dette forum – for det eneste du kommer med er direkte øvl! Du har endnu ikke kommet med noget konstruktivt.
  Et indlæg du kom med omhandlede at du skulle spise millionbøf i aften!

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.