Finansiering af ny bolig uden det gamle er solgt

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • KennetFischerForfatter
  Indlæg
 • #96308
  KennetFischerForfatter

  vi køber et hus til 4 mill og overtager snart. Vores gamle hus er ikke solgt, men uden gæld og vil indbringe ca 2 mill indenfor et år. Vi kan låne 800.000 til 1 % og har 900000 i likvider til formålet. Hvordan skal vi finansiere d resterendee 2,3 milll? Og hvad når huset er solgt – skal vi så betale 1% lånet eller realkreditlånet?

  #231350
  morsdrengForfatter

  I dag er det normalt, at køber stiller en bankgaranti for at købesummen betales på overtagelsesdagen – mon ikke du også har gjort det?

  Når du overtager det købte hus, skal købesummen på 4 millioner sædvanligvis betales, uanset om der er stillet bankgaranti eller ikke.

  Der er derfor noget sent du begynder at interessere dig for hvordan du kan finansiere de resterende 2,3 million. Er der stillet bankgaranti har banken naturligvis taget stilling til og højde for dette spørgsmål allerede da den stillede garantien. Er der ikke stillet bankgaranti, burde du selv have gjort dig de samme overvejelser allerede inden du underskrev købsaftalen.

  Om salgssummen fra det gamle hus skal betales på lånet på 800 tkr. eller på realkreditlånet kan ikke besvares, alene fordi du slet intet har oplyst om realkreditlånet eller om de nærmere vilkår og betingelser for lånet på de 800 tkr.

  Hvis jeg havde købt hus og skulle betale 4 millioner om ganske kort tid, ville jeg interessere mig for fremskaffelse af købesummen og ikke spørge på et debatforum som dette. Betaler du ikke købesummen er købsaftalen sandsynligvis misligholdt, hvilket er en dyr ”fornøjelse”.

  Hvis du ikke allerede har klarlagt spørgsmålet om finansiering af de resterende 2,3 million med dit pengeinstitut, bør du snarest få det gjort.

  #231386
  Frantz Ingemann LarsenForfatter

  Vi vil gerne købe en lejlighed til 3.8 mill kr. Vi har nu en lejlighed til 5.0 mill kr, med en realkreditgæld på 2.5 mill kr som skal sælges. Hvordan mellemfinanciere man handelen til vores lejlighed er solgt. Vi er pensionister og har en årsindkomst på 0,5 mill?

  #231387
  testForfatter

  Tal med banken. Måske kan i blive nød til ar vente med ar købe nyt til det gamle er solgt. Det er ikke længe side at et salg kunne tage er halvt år i nærmeste hele lander og uanset kvaliteten af det man solgte,

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.