Husk udskrifter når du skifter bank – eller betaler lån ud

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Jens MMForfatter
  Indlæg
 • #390568
  Jens MMForfatter

  Når man skifter bank eller realkreditinstitut – eller pensionskasse/livsforsikringsselskab skal man huske at få oplysninger med fra det “gamle" institut.

  Jeg er kunde i flere pengeinstitutter & forsikringsselskaber, og har egentlig aldrig haft særlige problemer med det, men jeg har bemærket at hvis jeg lukker en konto (betaler lån ud, flytter opsparing mv.) så mister jeg forbindelsen til historikken på de pågældende konti.

  Hvis jeg flytter en pensionsordning fra et selskab til et andet (f.eks fordi min arbejdsgiver vælger en ny leverandør) så nedlægges konto/depot selvfølgelig i det gamle institut. Og hvis du ikke længere er kunde i instutituttet, så bruger du næppe den pågældende netbank/netpension.

  Men selvom jeg fortsat er kunde i det gamle institut, fordi jeg også har ordninger, der ikke bliver flyttet, så har jeg ikke længere adgang til historiske informationer på den lukkede konto/ordning. Det samme sker hvis jeg betaler lån ud. Jeg kan ikke længere slå oplysningerne op i netbank. Heller ikke udskrifter fra tidligere år.

  Så hvis du får lyst til at checke noget på en lukket ordning, og du ikke har downloadet informationerne, så er du nødt til at rekvirere dem fra instituttet. 

   

  #393966
  Philip RForfatter

  Super god ting at have i mente!

  Tak for info

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.