Skift bank på mybanker slutter med at skrive “Ingen tilbud”?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #96281
  AnonymForfatter

  Hej, blot fordi jeg er i tvivl – hvad betyder den når man efter at have svaret på alle oplysningerne omkring bankskifte, ender på en mybanker side som siger “ingen tilbud?…" ??

  Er det fordi at mybanker ikke har indhentet noget endnu, eller fordi mine oplysninger allerede er blevet vurderet som uattraktive for andre banker?

  På forhånd tak.

  /M.

  #231202
  testForfatter

  Tror det skyldes at ingen banker vil gi dig et tilbud

  #231208
  AnonymForfatter

  @test – så langt var jeg med.. jeg prøver på at gennemskue, hvorfor..

  Med en husstands samlet udlånd på 3,5 mill (inkl hus og bil) og fælles privat formue på ca 600K, og ingen historik for dårlige betalere eller noget lign, så havde jeg da forestillet mig at der var noget at snakke om.

  Vores situation er at vi begge forlader en medarbejderder ordning med bankfordele pr 1/1-19 og derfor skal ud og finde en bank på markedsvilkår, som ikke knækker vores privatøkonomi helt over – Et eksempel er at vi har et forbrugslån som stiger mere end 5 pct i udlåndrente, hvis ikke vi gør noget.

  Jeg håbede bare at der var en eller anden interesse. Men jeg tænker at næste skridt bliver at kontakte den bank som vores forsikring samarbejder med for at se om det giver nogle fordele.

  #231214
  testForfatter

  Hvis du har indgivet de renter du har i dag er der vel igen der kan tilbyde dig noget bedre?
  Om der i der heletaget er nogen banker der gider at sætte resourcer af til denne type for internet auktion er et godt spørgmål. Det sker skam at virksomheder siger nej til at byde på en opgave.
  personlig tror jeg du kan få et bedre bud ved at møde frem er par banker personligt.

  #231216
  testForfatter

  Ps du sku overveje at indfri noget af den gæld.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.