Findes der kun dårlige banker i Danmark?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Bamseline (2)Forfatter
  Indlæg
 • #96171
  Bamseline (2)Forfatter

  Jeg ønsker at skifte bank, da jeg hos den nuværende er en malkeko, som bliver godt udnyttet grundet min godtroenhed. Når jeg læser på http://www.trustpilot.dk får alle banker dumpekarakter. Kan det passe jeg kun kan vælge mellem pest og kolero? Ønsker blot en lønkonto. Mine investeringer og pensionsindbetalinger bliver placeret steder med lavest mulige omkostninger. Det er dyrt at være dum og naiv men nu skal det være slut.

  #230152
  testForfatter

  da min kone for år til bage i en kort periode arbejde i tyskland fik jeg virkelig gebyr knive at mærke. De to penge for at modtaget penge på kontoen.
  Så vidt jeg ved findes der ikke ret mange gratis banker for tiden. Nogen nævner coop bank men det kræver så man betaler for at være medlem 200kr og beløb under 50kr betales ikke retur ved udmeldelse.

  deres øvrge gebyre findes her. https://coopbank.dk/media/1527/gebyrer-for-serviceydelser-coopbank.pdf

  det er altid en god ide uanset hvad man køber at læse lidt på det. Så føler man sig nok mindre snydt.

  Et alternativ er så at blive helkunde i en af de bank forretninger der tilbyder det. Husk at ingen bank er den rigtigt hele livet. Vores behov ændre sig

  #230158
  morsdrengForfatter

  Du har i en andet tråd oplyst, at du ikke kan forstå, hvorfor din arv på 600.000 kr. investeret i Stjerneinvest, pulje 2 gennem Spar Nord ikke er vokser siden 2015.

  Du fik det råd, at kontakte Spar Nord, evt. sammen med en bisidder for at få en forklaring på udviklingen i din investering. Du har imidlertid ikke oplyst, om du har fulgt rådet og hvilket svar du fik i banken.

  Det har altid været god tone at have sit på det rene, inden man begynder at pege fingre af eller beskylde andre.

  #230162
  testForfatter

  sandt nok og i den tråd har mybanker så ente besøg af to falske profiler eller de faldbyder vitterligt deres direkte hjælp til bamseline.

  #230168
  J LarsenForfatter

  Du spørger om der kun findes dårlige banker i danmark, hvis man ser på trustpilot så ja, men er trustpilot så det sande billede af virkeligheden, så mener jeg nej, da folk har en tendens at ytre sig på trustpilot, når de er utilfreds.

  Ud fra dine to tråde, forventer du ligesom en færdig opskrift på hvad du skal gøre, men det kan ingen give dig.
  At vælge bank, er et personligt valg ingen kan træffe for dig, for det afhænger af hvad du forventer af banken, og hvor meget du vil gøre selv.
  Hvis du vælger en dyr bank med egen banksælger, som kan vejlede dig inden for bankens eget univers, afhænger det af om du er på bølgelænge med banksælgeren, men også om du har realistiske forventninger til din egen økonomi, og hvad banken kan hjælpe dig med.
  Så man kan ikke sige, at man skal vælge den eller den bank, for der kan være forskel fra filial til filial.

  Om du er blevet snydt, kan kun en snak med Sparnord afgøre, som andre har foreslået dig.
  At investere i værdipapirer er lidt af et spil, det kan gå både op og ned, og det kan ingen forudse.

  Vil du være sikker, skal ud vælge at sætte sparepengene i fx Santander eller i Ikano bank, hvor du får en lille men sikker rente.

  Du må selv ud og gøre benarbejdet , og finde den bank der passer dig.

  #230180
  Bamseline (2)Forfatter

  @ morsdreng
  Du fortjener ikke min opmærksomhed men pyt:

  Spar Nord Bank puljeinvest har leveret ringe resultater de sidste 3 år. Dette sammenholdt med tårnhøje ÅOP gør, at min arv ikke er øget på 3 år. Jeg har nu sagt puljeordning og pensionsordninger op for at flytte til steder med langt lavere omkostninger. Jeg havde en naiv tro på at bare jeg samlede alle mine bankærinder et sted, så skulle jeg nok få en fair behandling. En uvildig rådgiver (ikke herfra) skønner jeg i de sidste år har betalt 50.000,- kroner til Spar Nord for at pleje mine ordninger. Det er det rene vanvid, jeg bebrejder ingen men mig selv for min naivitet og godtroenhed. En bankrådgiver er ikke din ven og slet slet ikke din rådgiver men derimod en banksælger, hvis opgave det er at tjene flest mulige penge til banken.

  @test
  Ja Mybankers opførsel i anden tråd virker noget useriøs. Coop Bank har været inde i mine overvejelser men jeg er for konservativ til ikke at vælge en ordinær bank. Pt. er Handelsbanken favorit.

  @ J Larsen
  Jo tak brændt barn skyr ilden og jeg lader mig aldrig igen narre af en “flink" bankrådgiver. Nu fokuserer jeg udelukkende på lavest mulige omkostninger. Loyalitet belønnes ikke. Muligvis ender jeg ud som kunde i flere banker for ikke alle er billigst på alle områder.

  God weekend!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.