ny bank søges

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • VinelskerenForfatter
  Indlæg
 • #96019
  VinelskerenForfatter

  hej alle, jeg vil gerne stille og roligt have fundet den rigtige bank for os. Vi er hos en af Nordens største banker nu og er træf af at være et nummer i køen. Vi søger personlig nærværende kontakt, hvor vi føler os prioriterede. Vi har en meget sund økonomi med 3 sønner. De skal have dygtige erfarne rådgivere og også vide noget om investering. En god og brugervenlig netbank. Vi ønsker altså ikke en bank, hvor hver rådgiver har flere hundrede kunder…………Vi bor i Herning-området, hvorfor en filial selvfølgelig skal være at finde. ÅOP skal være attraktive………Hvad ville i foreslå? Jeg har selv tænkt på Spar Nord, Jyske men er ikke låst overhovedet.

  #228876
  testForfatter

  Så god gratis service? Jo der vil vi alle ha 🙂 plus stensikre gyldne investeringsrådgivening. Gratis forståes mindre kan da ikke gøre det.

  #228880
  peter holm larsenForfatter

  Det du spørger om er ikke en god bank men en god rådgiver. Der findes gode og mindre gode rådgivere i alle banker. Man kan ikke bare sige vælg bank A så får du en god rådgiver. Nu kan man intet læse om hvad rådgivning der nærmere er du søger til dig og dine børn. Der er dog en klar tendens til jo mindre banken er jo mindre specialist erfaring har den enkelte medarbejder. Selv banker som Danske Bank og Nordea har ikke specialist viden spredt ud i alle filialer. Jeg har selv måtte flytte filial i begge de 2 banker – efter ønske fra banken – til at høre til “hovedsædet” – lidt mere transporttid – men naturligvis også langt mere erfaren. Så når jeg mødes med min bankrådgiver, er det aftalt på forhånd hvad der skal drøftes og så deltager nogle af deres “eksperter” på skift inden for hver enkelt felt. Man kan ikke i dag forvente du kan gå ind af døren til en tilfældig filial, og få top rådgivning på special områder. Det ville ikke være rationelt og praktisk muligt. Du skal prøve at specificere dine behov og søge derud fra. Der er flere mindre banker der er valgt at specialisere sig inden for nogle specifikke felter, fx landbrug, ejendomsmarkedet, køb/salg af virksomheder – hvor de bestemt er konkurrence dygtige med de største inden for deres felt. Uden nu at træde i gamle dårlige historier var Jyske Bank fx stærk på rådgivning om placering af formuer i de såkaldte skattely lande – vel om mærke skal det siges at der intet ulovligt er i st placere sin formue i skattely som udgangspunkt,

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.