Skifte bank pga. flytning til Norge

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • BenjaminJForfatter
  Indlæg
 • #96015
  BenjaminJForfatter

  Hej,

  Jeg står og skal flytte til Norge for arbejde, og er i tvivl om hvorvidt jeg burde skifte til en bank som også har en fillial i Norge + for at gøre overførelsen gratis når der skal sendes penge mellem min nuværende bank og den Norske konto lønnen bliver indbetalt til.
  Jeg har pt. Sparkassen Kronjylland, og kan forstå at Danske Bank og Nordea har fillialer i Norge – hvilken af disse kan i anbefale (Hvilken er billigst)

  På forhånd ritigt mange tak for jeres hjælp.
  Mvh
  Benjamin

  #228800
  testForfatter

  Det var nok vær at undersøge hvad omkostninger basseret på dit bank behov er ved de 3 alternativer. Er det gratis at overføre mellem de forskelllige lande i Nordea og danske bank ?
  Folk spørg tit havd bank der er billigst men de afhænger jo af dine behov.

  #228840
  Vicki HertzbergForfatter

  Hej Benjamin.

  Da jeg arbejdede i Norge havde jeg sparebank 1. Det koster 30kr at overføre fra Norge til DK, hvis du overfører indenfor feltet med regninger i udlandet. det koster 20kr når de ankommer til DK. der går ca. 5 bank dage. så 50kr koster det pr. bankoverføring. Jeg vil råde dig til at tage enten Nordea eller Danske Bank, da pengene bliver overført med det samme, også er du sikker på at du får den kurs der er, på den pågældene dag. Men kan jo sagtens være at de har lavet reglerne om, men kontakt bankerne og hør dig ad.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.