Ny Bankrådgiver.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • RudForfatter
  Indlæg
 • #95613
  RudForfatter

  Spørgsmål hvor tit hører i for jeres bank i forhold til omlægning af lån osv?? Hører desværre intet selv og overvejer kraftigt at skifte Bank.
  Hvordan ville i reagerer hvis i fandt ud af omveje at jeres bankrådgiver var stoppet men i intet havde fået af vide? ?
  Er kunde i Nordea og er fordel plus kunde og har styr på økonomien.

  #224666
  morsdrengForfatter

  At du intet hører fra Nordea i forbindelse med omlægning af lån behøver IKKE at være negativt. Husk på, at den eneste sikre vinder ved en låneomlægning altid er bank og kreditforening som tager sig betalt med gebyrer m.m., mens din fordel som kunde kan være mere tvivlsom.

  At du intet har hørt kan i øvrigt også skyldes, at du IKKE har haft fordel af en låneomlægning. Mange tror fejlagtigt, at man kan tjene penge ved talrige og hyppige omlægninger men glemmer fuldstændig, at besparelsen ved omlægningen først skal tjene omkostningerne hjem, inden der er tale om en reel besparelse for låntager

  Vær du glad for, at du ikke i tide og utide er blevet kontaktet af Nordeas banksælger.

  #224682
  peter holm larsenForfatter

  Hej Kasper,

  Lyder meget mærkeligt du ikke skulle have hørt noget. I den netbank skulle der gerne i øverste højre hjørne stå hvem din bankrådgiver er, et navn og mail der er knyttet op til banken it-system.

  Så din bankrådgiver er nok ikke stoppet i Nordea – man blot måske sidder man andre områder. I så fald har banken nok bare endnu ikke fundet en ny rådgiver – og regn med i stadig kan bruge denne rådgiver. Der intet mærkeligt i det i så fald – for banken skal jo have tid til at finde en ny får de kan melde det ud til kunderne – er vel kun professionelt – ikke at lade kunden lave i et tomrum.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.