Hvornår er man en god kunde

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • GovestForfatter
  Indlæg
 • #95384
  GovestForfatter

  Hvornår er man en god kunde, er det når der står en frygtelig masse penge på kontoen, eller det når når man har lånt en formue og betaler til punkt og prikke?

  #221748
  testForfatter

  Hvis banken ikke har penge at låne ud hvad gør de så? Hvis banken ingen har at låne dem til hvad gør de så?

  #221750
  MichaelForfatter

  Man er en god kunde når man udviser stabilitet og overholder aftaler. Det betyder ikke nødvendigvis, at man har lånt 1 milliard eller har tilsvarende stående på en indlånskonto. Den optimale kunde er naturligvis en person der tjener meget og har store lån, men det er trods alt de færreste der hører til i den kategori.

  Man kan sagtens være en god kunde selvom man kun tjener måske 20.000 kr og ikke har nogen lån sålænge man ikke trækker over og derved bruger bankpersonalets tid på rykkere og telefonopringninger. Mange tror fejlagtigt, at banken tjener godt på at folk overtrækker kontoen, men det er en misforståelse. Renten er høj ja, men at trække fx. 5000 kr. over i 14 dage til 18% i rente giver kun en renteindtægt på 34 kr. og de forsvinder hurtigt hvis en bankansat skal spilde tid på at kontakte kunden telefonisk. Banken vil meget hellere sælge et billån på 100.000 kr. til 5% i rente hvis kunden betaler alle ydelserne til tiden.

  #221760
  thsvForfatter

  Netop, et overtræk i en kort periode gør ikke banken fed.

  Det nævnte billån vil have en ydelse på ca. 1.450 kr månedligt de næste 7 år og sikre banken gebyrer og renter på ca. 18.000 kr.

  #221774
  testForfatter

  og hvad er grunden til spørgsmålet. Banke har som sagt brug for god stabile indlån og stabile udlån. Hvis det kommer fra en kunde burde de rådgive til at man indfri gælden.

  At dårlige kunder er kunder med overtræk ud aftale var vist ikke spørgsmålet

  #222058
  HalliHalloForfatter

  Govest:
  Du er kun en god kunde, hvis banken har et overskud på dit engagement med dem.

  #222132
  Per SchüttForfatter

  en god kunde er en der har haft samme bank i mange år og sider tilbagelænet og tror banken er til for kunden
  hvor de bare tager deres render og gebyr som grådige dyr 🙂

  #222136
  GovestForfatter

  Hmm ja så forstår jeg ikke hvorfor de gerne vil af med mig.. Har været i den samme bank i 25 år har opsparing , ingen lån – men vil gerne låne til boligskift, – men det vil de ikke trods god indtægt og stor friværdi..

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.