Bankskift

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86736
  AnonymForfatter

  Hej, jeg var for ca.14 dage siden i banken(BgBanken) for at for gemmengået min økonomin,(Har en del lån,Billån.,kontokort,creditkort….)for at få et lån på det hele(252123,40kr).I fredags ringer min rådgiver for at fortælle mig, at jeg først vil få svar om en uger,da han havde ferie og ikke havde fået det fremlagt det for hans chef.
  Jeg har gået og overvejet at skifte bank.Er der nogen der kender til Lån og spar bank, Amagerbanken,Skandiabanken……?
  Jeg har fastansat i Sas.
  Jeg er træt af det meste af min løn forsvinder til afdrag på gæld,men ved godt at det er min egen skyld at det går som der gør.
  Håber selv på at være gældsfri om 8 år.
  HAR VIRKLIG BRUG FOR ET GODT RÅD…………….

  #103216
  MichaelForfatter

  252.000 kr i forbrugsgæld?!! Uhadada…. det var en pæn sjat.

  Du skulle vel ikke være i besiddelse af fast ejendom, som du kan tage et lån i?? Det ville være klart det billigste – f.eks. et flekslån over 7-8 år, kan klares for en overkommelig sum penge hver måned.

  Hvis du ikke har det, er det næstbedste at samle alle lån i banken – forsøg med nogle af de billige (Basisbank, L&S bank osv.) Det er muligt, at du får nej da det jo er temmelig mange penge, men det kommer selvfølgelig an på din indkomst iøvrigt. Du kommer til at slippe temmelig mange penge i BGBank, hvis du samler lånene der – det er en forholdsvis dyr bank.

  Hvad med evt. at sælge bilen? Så kunne du vel skære en del af gælden, samtidigt med at du sparer penge på forsikring, vægtafgift osv. Med så stor gæld, kan du ikke tillade dig den luksus at have bil. Ja undskyld, men sådan er det. Det vil banken måske også sige til dig.

  Der er ingen nem løsning, men uanset hvad du gør: Tag IKKE FLERE LÅN!! Specielt ikke disse kontokort og andre hurtige lån. De er p….dyre.

  #103218
  AnonymForfatter

  Tak for svaret,at sælge bil,nej for jeg arbejder om natten, og kan ikke komme frem og tilbage da jeg har fri kl.0300

  #103220
  AnonymForfatter

  Hej

  Jeg har været i den samme situration..Dog kun 100.000. Vi lavede en aftale med Vores bank. Danske Bank. Vi var også ude og kigge marked igennem, men fik det intryk at andre banke ikke var særlig glade for at overtage den slags gæld.

  Vi betalte 4000 kr om måneden på den overnævnte gæld hver måned, hvoraf de 2000 var renter og gebyr. Vi fik et lån på 100000 , som koste os ca. 6000 kr i renter og oprettelse når det er afviklet. Nu har vi også valgt at afvikle gælden på 11 mdr.

  Mit råd tag en snak med din nuværende bank, spil med åben kort, skjul ikke noget for dem pga. din gæld. Du er jo ikke den eneste som er blevet lokket af kontokort og andre lån. Har du mulighed for at dokumentere at der ikke er stiftet gæld den seneste periode, så medbring de papirer, det gør dig mere troværdig.

  Det bedste ville for dig være at få lavet et lån, hvor du afdrager med det beløb du kan undvære pr. måned. Sæt dig ikke for hård, da faren for stiftelse af gæld jo igen vil foreligge. Få nu afdraget noget af gælden så hurtig som muligt, så det begynder ar se lyst ud igen, når det først kører derudaf så vil det jo også være nemmere for dig at stifte gæld i fremtiden, f.eks til hus og andet.

  #111828
  AnonymForfatter

  Hejsa..
  Har selv BG Bank eller rette Danske Bank nu.
  Men mit indtryk er at den bank har en af de højeste renter,når vi på jobbet snakker om div. renter/lån.
  Går udfra at du bor på Sjælland. Jeg har selv boet der og ved at mange vælger de små lokale banker da de ikke er så dyre.
  Og når div. lån skal laves om skal du forhandle dig til en rente.. (kender flere der har gjort det og rent faktisk kan man komme godt ned)
  Jeg overvejer ihvertfald selv at skifte nu..
  Men held og lykke..

  #112490
  AnonymForfatter

  Hejsa,

  Jeg vil også tage en snak med min rådgiver og ligge alle kortene på bordet. Være forbedredt, medbringe lønsedler, budget og årsopgørelse. Have gjort tanker om hvad der er vigtigst:
  – er det at afdrage lånet hurtigst muligt?
  – er det at afdrage så der stadig er plads til større fornøjelser?

  Hvis du er indstillet på at du gerne vil være gældsfri eller bare få det nedbragt til et overskueligt beløb vil jeg overveje hvad der betyder mest – at du kan køre bil på arbejde – eller ofre bilen og dens udgifter og istedet benytte det offentlige (metro/bus, som også går om natten)

  Men lige meget hvad er det nok en mental omveltning og ændring af livsstil der skal til idet lønnen bliver brugt idag og mere til, siden forbrugslånet er kommet op på den størrelse det er.

  Jeg vil ønsker dig held og lykke og håber at du uden at skulle tænke al for meget på månedlige afdrag vil komme lånet til livs.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.