Bankskifte ? Tør vi gøre dette !

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • ToftenForfatter
  Indlæg
 • #89428
  ToftenForfatter

  Vi overvejer pt. at skifte bank, fra en mellem-stor lokal bank til en mindre bank (En lokal andelskasse). Rentesatser, vilkår og gebyr i vores nye tilbud er meget fordelagtige og vi kan spare en pæn sum over en årrække, set med vores briller.

  Skal man være “bange" for at skifte til en mindre bank ? Man hører jo ofte, at de små banker har likviditetsproblemer og gør alt for at få fat i nye kunder.

  Ved godt vores spørgsmål er svært direkte at svare på – men er der nogle som har erfaringer med sådan et bankskifte – og er der ting som vi skal være opmærksom på, inden vi foretager vores valg ?

  #133890
  AnonymForfatter

  Hej

  Jeg kan ikke se, at der er nogen fare ved at skifte til en mindre bank, da alt indlån er sikret af staten. Det er aktionærerne der bliver ramt, hvis banken går konkurs, hvorfor I skal være varsomme med at investere pensionsformuen der.

  Hvad er bevæggrunden for at skifte til en lille bank og ikke en af de større, som gang på gang viser sig at være billigst? Og de større banker er tilmed mere tilgængelige.

  Lykkedrengen

  #133942
  coxweliForfatter

  Sådan har det jo ikke altid været! Man skal ikke mange år tilbage for at f.eks. Danske Bank bestemt IKKE var blandt de billigste.

  Jeg kontaktede for nylig Danske Bank, men de var ikke interesseret i en ny kunde.

  Så ovenstående er ikke notorisk.

  #133944
  AnonymForfatter

  Hvorfor dog ikke?

  Hvis Andelskassen senere hen skulle vise sig ikke at leve op til jeres låneforventninger, så shopper I bare videre til næste bank.

  Lad være med at tag det så højtideligt. Lige som man både kan gå i Rema1000, Fakta, Føtex osv. Lige så kan du shoppe rundt mellem Forstædernes Bank, Andelskassen, Danske Bank, Eik Bank osv.

  Så længe i har gode indtægtsforhold og et solidt rådighedsbeløb, er alle banker åbne for jer. For folk med god økonomi er bankerne i lige så høj grad til for jer, som I er for dem.

  #134010
  AnonymForfatter

  En lille bank kan vel være lige så god som en stor – særligt som privatkunde.

  Problemet er nok mere om I kan finde en bank som ønsker nye kunder i disse krisetider.

  #134830
  ToftenForfatter

  Tak for Jeres svar.

  General Prier…..jeg er 100% enig med dig, du har fuldstændig ret. Vi har også en rigtig god økonomi.

  Vi opnåede en diffence med en lavere rente på næsten 2% på vores billån(og vi betalte ikke for meget i forvejen). Indlånsrenterne var også ret fornuftige.

  Toften

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.