Bankers moral

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • KimMForfatter
  Indlæg
 • #96340
  KimMForfatter

  Jeg har i øjeblikket Danske Bank og overvejer at skifte. Men hvorhen?
  Både jyske og Nordea har i min opfattelse en tilnærmelsesvis ligeså dårlig moral som min nuværende bank. Jeg har overvejet lsb, som jeg også tidligere har haft, men de kunne ikke tilbyde samme vilkår som jeg har nu.

  Kom gerne med forslag. Jeg er ikke interesseret i en lille lokal bank. Der skal være en afdeling i min nærområde som er Århus

  #231576
  morsdrengForfatter

  Du vil skifte bank på grund af din nuværende banks påståede dårlige moral og etik, men forventer at det kan ske med opretholdelse af de samme vilkår som du har nu og derfor uden omkostninger for dig.

  Det er let og omkostningsfrit at forlange en høj moral og etik hvis det intet må koste. Når moral er godt, er dobbeltmoral dobbelt så godt.

  Ingen kan oplyse dig navnet på en bank som lever op til dine krav til moral og etik. Det skyldes at moral ikke kan måles, at moral er forskellig fra person til person, at hvad en person finder umoralsk ikke nødvendigvis også er det for alle andre og at der er store forskelle mellem de enkelte bankrådgivere i og filialer af samme bank. At en lille lokal bank skulle have en bedre moral og etik end andre og større banker er der intet belæg for. Tværtimod viser undersøgelser, at deres kreditvurderinger, faglige niveau og opfyldelse af gældende regler er langt dårligere end i de større banker. Hvorfor skulle det være anderledes med deres opfyldelse af kravene til god bankskik og -moral?

  #231583
  testForfatter

  Enig , tillader mig at tilføje at danke bank jo har og laver en storvask.

  Der er det alternativ at du deltager i de informations møder de holder og stiller kritiske spørgmsål.

  #231773
  Bamseline (2)Forfatter

  Coop Bank

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.