Bank til folk med nettoformue og fravalg af “bankrådgiver”

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • LaugeForfatter
  Indlæg
 • #96318
  LaugeForfatter

  Da Jyske Bank har annonceret at de ikke længere vil tilbyde visa/dankort skal jeg have fundet en ny bank der vil. Er hus- og bilejer med postitiv nettoformue inklusive gæld til realkredit. Har ikke brug for en “bankrådgiver" og bruger følgende services, løn/budgetkonto med visadankort tilknyttet. Køb af valuta og diverse overførsler inklusive lejlighedsvise overførsler til udlandet samt naturligvis netbank. Er der åbenlyse valg hvor disse basisservices er billige og netbanken velfungerende?

  Skal nok også lige nævne at jeg finder fast tilknyttede “bankrådgivere" mere til gene og ulejlighed end som et aktiv.

  #231440
  testForfatter

  Kan godt forstå din frustration og mere for en gang skyld bt har ret https://www.bt.dk/samfund/forbrugerraadet-til-vrede-jyske-bank-kunder-flyt-bank

  Et bank valg afhænger meget af dine krav. Jeg ville lave en liste og så begynde at kikke prislister igennem

  #231443
  peter holm larsenForfatter

  Tænker Nordea er et godt valg, de burde kunne opfylde dine krav.

  Danske Bank nok også, men det er jo for de fleste en bandlyst bank.

  #231447
  testForfatter

  Jep Peter for dem der er så historie løse at de har glemt hvad Nordea har haft gang i.

  Bemærk DB købt en afdeling og at med arbejderne i den afdeling nu er anklaget for at være en del af problemet

  Men folk skal gøre hvad de vil jeg skifter ikke bank på grund af sagen så længe jeg har min to visa dankort gratis

  #231449
  LaugeForfatter

  Jeg ringeagter alle banker lige meget. Bare fordi Danske Bank og Nordea er blevet taget med fingrene i kagekrukken betyder det ikke at de andre er uskyldige. FIndes der ikke nogen rene “internet" banker? hvor man ikke betaler for fine kontorer og irriterende “rådgivere"? Lidt ligesom Next forsikring?

  Da jeg har en del mere end dækningen for indskydergarantien i kontanter så kunne det være jeg skulle overveje end af de “too big to fail" banker…

  #231454
  testForfatter

  Tja problemet er jo at f.eks. Rusland er bund korrupt. Har man noget at gør med penge ser cirkler rundt kan man meget let rende ind i dem.
  Nogen skriver begejstre om brugsens bank men kender den ikke selv og er lidt mystisk over at man skal være medlem af Brugsen
  Personligt finder jeg it produkterne i DB super fine og har du omsætning nok koster alt det normale nul kroner

  #231530
  kodenForfatter

  Jege r i fuldstændig samme situation som Lauge.

  jeg er i Nordea og vil væk. Både på grund af hvidvask men lige så meget fordi de bare er for store og netbank total old nordisk.

  DB har god netbank, men hvidvask holder mig ude.

  Ville have valgt Jyske da de overtog mine BRF lån.
  Men jeg er stor dankort fan, så det bliver ikke til noget.

  ja de andre banker er måske også uærlige.
  Men for mig uskyldige ind til andet er bevist.

  Så jeg er med på en lytter…

  #231533
  testForfatter

  Tha at finde en bank der aldrig har ekspederet sorte penge bliver nok svært. Jeg er og blive i danske bank fordi jeg er tilfreds med deres netbank løsning og mine vilkår iøvrigt, ja de købte en afdeling i Letland der var bud korrupt og hvor dere er rest sager mod flere medarbejder for bestikkelse, og ja de undervurderede fra staten af problemer i den afdeling og lod sig forblænde af fortjenesten .

  #231540
  kodenForfatter

  Enig.. skifter heller ikke for enhver pris.
  netbank skal virke og der skal være rimelige muligheder for de samme services som en stor bank kan tilbyde.

  #231541
  peter holm larsenForfatter

  Hej test,

  Jeg er fuldstændig enig i man naturligvis ikke skal være historieløs. Jeg mener dog omfanget at Danske Bank sagen er uden sammenligning til øvrige pengeinstitutter.

  Når det så er sagt, så rækker min etik heller ikke længere til hverken Danske Bank, Nordea eller Jyske Bank – trist at måtte sande dette. Af samme grund har jeg også efter gensidigt forlig med Danske Bank aftalt at min realkreditlån i Realkredit Danmark indfries ekstraordinært, da jeg ej heller kan se min gøre forretninger med dette tilknyttede selskab.

  Udfordringen er dog, snart at hvis man som etisk forbruger skal gøre bankforretninger o.lign, så er det snart meget svært i Danmark. Men der er jo prisen for at være etisk forbruger.

  Ville bare håbe, at alle kunder tog samme beslutning, så ville vi som kunde have en langt større etisk magt.

  Og nej – jeg har på ingen måde glemt Nordeas historie, og svarede kun på, hvem der kunne opfylde netop det oplyste behov.

  #231542
  peter holm larsenForfatter

  Kære Koden,

  Du skal bestemt heller ikke vælge Jyske Bank, de var selv en af de banker der var aller mest aktive i at tilbyde skattkonstruktioner hvis ikke ulovlige, så i hvertfald medvirkende til at borgerne kunne unddrage skat – til med dokumenteret med skjulte videooptagelser, for få år siden.

  #231543
  testForfatter

  Peter i dag flyder pengende fra Putins korrupte styre jo frit. Hvis du tror at udenlands banker ikke også er berørt er det vist fordi du ikke læser aviser

  #231544
  peter holm larsenForfatter

  Hej Test,
  Spørgsmålet er jo ikke om en bank har håndteret sorte penge en, to eller 1000 gange – det har alle banker. Men det er jo heller ikke ulovligt – ellers var al virksomhed jo umulig at drive.

  Spørgsmålet er om en bank, aktivt kan medvirke fuldt bevidst i at håndtere sortepenge og fuldt bevidst medvirke til at bistå i konstruktioner og dokumenter der kan få de sorte penge til at blive hvide.

  Der er den kæmpe forskel. Ingen tvivl om Danske Bank har gode it-systemer, det har Nord Korea og Taliban også – men derfor kunne jeg ikke tænke mig at gøre forretninger med dem. Hvad skulle ordet moral ellers dække over – eller etik?

  #231545
  peter holm larsenForfatter

  Hej Test,
  Jo bestemt, der er andre brådne kar også andre udenlandske banker – men det retfærdiggør da aldrig at fx Danske Banks formodede medvirken til hvidvask.

  Men frit flyder de jo heller ikke – men der kan bestemt gøres meget mere – og skal der også gøres, hvis jeg bestemte.

  #231546
  kodenForfatter

  Enig med Peter.

  Igen undrer jeg nig over din debat stil… test.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.