Skift bank nu: Bankerne optrapper jagten på nye kunder

Skift bank nu: Bankerne optrapper jagten på nye kunder

Opdateret 18. juli 2019

”Selvom danskerne traditionelt er meget loyale overfor deres primære bank, så oplever flere og flere, at de kan opnå bedre forhold i deres privatøkonomi, hvis de skifter bank,” siger Ulrik Marschall.
Samtidig viser bankerne også større interesse for at få nye kunder. Mybanker konstaterer, at flere banker byder ind med tilbud, når danskerne sætter deres lån og økonomi i udbud via Mybankers hjemmeside.
”Vi kan se, at i forhold til starten af 2017 laver bankerne nu omkring 20% flere tilbud til brugerne af vores Skift bank service. Det er med til at skabe en god og sund konkurrence mellem bankerne og det er godt for forbrugerne,” siger Ulrik Marschall.

 

Tjek om du kan optimere din privatøkonomi

Hver måned undersøger omkring 3.000 danskere, om de kan få lidt mere luft i økonomien ved at sende information om deres nuværende lån og økonomi i udbud via Mybanker.dk. Otte ud af ti, der modtager et tilbud fra en bank, ender med at spare penge.
Ulrik Marschall forklarer, at bankerne især er interesserede i at få kunder, der har en sund økonomi, god betalingsevne og potentiale til at bruge flere bankprodukter. Dem er der mange af i Danmark, og mange af dem kan få endnu billigere lån og bedre forhold, hvis de lader andre banker komme med tilbud.
”Det er ikke altid at bankerne belønner kundernes loyalitet gennem mange år ved uopfordret at tilbyde de bedste priser, og derfor kan det være en god ide at lade en anden bank få muligheden for at gøre det,” siger Ulrik Marschall. Han forklarer videre, at renteniveauet stadig er på et historisk lavt niveau, og at der fortsat er gode muligheder for at få mere luft i økonomien hvis man jævnligt tjekker omkostningerne på sine lån.

Siden 2016 har mere end 100.000 husstande sparet penge ved at benytte Skift bank tjenesten via mybanker.dk. Her har de modtaget op til tre gratis tilbud fra andre banker på baggrund af information om deres lån og privatøkonomi.

 

 

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her