Få råd til rengøring

Sådan får du råd til rengøringshjælp

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at klare mange af hverdagens opgaver i og omkring hjemmet. Samtidig kan udgifterne til at hyre hjælp udefra også presse et i forvejen stramt budget. Men det er faktisk muligt at skabe luft i budgettet uden, at man skal tage ekstraarbejde eller bruge en masse af den sparsomme fritid på det.

Skrevet af Ulrik Marschall

Opdateret 18. juli 2019

 

I Mybankers ’Bedste Bank 2019’-undersøgelse svarede 59% af deltagerne, at de ikke troede, at de ville opnå bedre vilkår i en anden bank. Men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis.

”Når først børnefamiliens budget indeholder realkreditlån, boliglån og forskellige andre lån, kan det være en god ide at mybanke sin økonomi og give andre banker muligheden for at få dig som kunde,” siger Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

 

Mybank din økonomi

Man mybanker sin økonomi ved at indtaste oplysninger om husholdningens privatøkonomi på Mybankers platform. Herefter sender Mybanker informationerne videre til bankerne i anonymiseret form, og bankerne får dermed mulighed for at gøre sig ekstra umage for at vinde en ny kunde, ved at sende et attraktivt tilbud retur.

8 ud af 10, der modtager et gratis tilbud fra en bank gennem Mybankers hjemmeside ender med at spare penge. Penge som kan bruges til at forsøde tilværelsen med at købe hjælp til rengøring, havearbejde eller andre hverdagsopgaver, som har det med at blive udskudt eller løst i sidste øjeblik.

Klik her, hvis du ønsker at få et tilbud fra en bank, der passer til din økonomi

Siden 2013 har Mybanker hjulpet tusindevis af danskere med at finde en bank, der har gjort sig fortjent til at få dem som kunder. Måske det kunne være relevant for dig. Prøv det. Det er gratis.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi. Nyhedsbrevet kan afmeldes til enhver tid.

 

 

Har du den bedste bank?

Gør som mange andre danskere. Indhent op til 3 tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få op til 3 tilbud – gratis

Om forfatteren Ulrik Marschall

Ulrik er kommunikationschef i Mybanker. Forsøger dagligt at gøre komplicerede emner indenfor privatøkonomi lettere at forstå.

Hvor får jeg den billigste boligfinansiering i 2019?

Læs artiklen
Sådan finansierer du din bolig 7. april 2019 Sådan finansierer du din bolig Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 7. marts 2019 Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig 7. januar 2019 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig