Sådan får du råd til rengøringshjælp

Få råd til rengøring

Opdateret 18. juli 2019

 

I Mybankers ’Bedste Bank 2019’-undersøgelse svarede 59% af deltagerne, at de ikke troede, at de ville opnå bedre vilkår i en anden bank. Men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis.

”Når først børnefamiliens budget indeholder realkreditlån, boliglån og forskellige andre lån, kan det være en god ide at mybanke sin økonomi og give andre banker muligheden for at få dig som kunde,” siger Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

 

Mybank din økonomi

Man mybanker sin økonomi ved at indtaste oplysninger om husholdningens privatøkonomi på Mybankers platform. Herefter sender Mybanker informationerne videre til bankerne i anonymiseret form, og bankerne får dermed mulighed for at gøre sig ekstra umage for at vinde en ny kunde, ved at sende et attraktivt tilbud retur.

8 ud af 10, der modtager et gratis tilbud fra en bank gennem Mybankers hjemmeside ender med at spare penge. Penge som kan bruges til at forsøde tilværelsen med at købe hjælp til rengøring, havearbejde eller andre hverdagsopgaver, som har det med at blive udskudt eller løst i sidste øjeblik.

Klik her, hvis du ønsker at få et tilbud fra en bank, der passer til din økonomi

Siden 2013 har Mybanker hjulpet tusindevis af danskere med at finde en bank, der har gjort sig fortjent til at få dem som kunder. Måske det kunne være relevant for dig. Prøv det. Det er gratis.

 

 

 

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her