Overvældende interesse for ny bank-service

Interessen for vores kommende bank-service har mildest talt været overvældende. Vi havde håbet på at finde 100 brugere, der gerne ville teste vores service af. Det lykkedes i den grad, faktisk er vi allerede nu oppe på over 900 bankkunder, der har tilmeldt sig.

Skrevet af Redaktionen

Vi har desværre ikke kapacitet til at åbne for at alle kan komme ind i første runde, så vi åbner stille og roligt for flere og flere brugere. Vi forventer at kunne åbne for de første indenfor få uger. Hvis du er på “ventelisten”, giver vi dig direkte besked om hvad du skal gøre, så snart vi kan åbne for dig.

Hvis du kunne have glæde af at finde ud af hvor meget de kan spare ved at skifte bank, så kan du tilmelde dig via nedenstående formular. Vi giver adgang til vores nye service efter først-til-mølle princippet og åbner først op for offentlig adgang til vores service når alle, der har været på vores ”venteliste”, har haft chancen for at afprøve vores service (gratis og uforpligtende, selvfølgelig).

Hvis du vil være blandt de første, der får adgang så tilmeld dig her:

 

 

 

Din tilmelding er uforpligtende og du kan altid framelde dig igen. Vi sender dig en e-mail med nærmere information, når vores service er klar til dig.

Overvejer du et bankskifte?

Der kan være store besparelser samt bedre vilkår at opnå ved at skifte bank.

Få tilbud på bankskifte her

Om forfatteren Redaktionen

Brugerne af Skift bank servicen sparer stadig penge

Læs artiklen
Brugerne af Skift bank servicen sparer stadig penge
Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge? 20. august 2019 Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge? Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank 29. april 2019 Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank Bankskifte gennem Mybanker 23. april 2019 Hver tredje har skiftet bank på fem år