Har du brug for økonomisk rådgivning?

Har du brug for økonomisk rådgivning

For nogle handler de økonomiske kvaler om at få en ordentlig rente. Her kan vores Skift bank tjeneste være et tjek værd. Men nager tvivlen om, hvorvidt du har tegnet den rette pensionsordning til de mest favorable vilkår? Eller er overblikket over gælden gået tabt? Så kan det være nyttigt at kontakte en uvildig økonomisk rådgiver. Rådgiveren kan nemlig med udgangspunkt i din privatøkonomiske situation hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dine individuelle økonomiske behov.

Hos os er det et erklæret mål at gøre bankverdenen mere overskuelig for samtlige danskere. Ved at sammenligne priser på en lang række bankprodukter samt gøre det muligt at indhente konkrete tilbud via Skift bank tjenesten, er vi nået langt. Vi ved dog godt at økonomien til tider kan blive for kompleks og uoverskuelig til at det kan løses med en prissammenligning. Derfor har vi som noget nyt indgået samarbejder med en række økonomiske rådgivere inden for pension, opsparing, formuepleje og gældsrådgivning. Du kan hente gratis uforpligtende tilbud fra en rådgiver her. Samarbejdspartnerne tæller lige nu rådgivningsfirmaerne SeniorRådgiverne, BoFinans, ABC Økonomi og Miranova.

Her er et par råd til, hvordan du vælger den rette rådgiver.

 

  • Skal matche dine behov

Inden du kaster dig ud i jagten på den perfekte rådgiver, er det værd at overveje, hvad du behøver rådgivning til.

Skal du for eksempel have hjælp til at lav et budget eller nedbringe din gæld, behøver du ikke en rådgiver, der har tilladelse til at rådgive om produkter. Skal du derimod have rådgivning inden for, hvilken pensionsordning, du skal vælge, skal du vælge en rådgiver, der har tilladelse til at rådgive dig om forskellige pensionsordninger. Det fremgår af rådgivernes hjemmeside, om de har tilladelse til at rådgive om produkter.

 

  • Tjek rådgivers fokusområde

Hvis du vil have den bedst mulige rådgivning, er det værd at gøre lidt research, inden du kontakter rådgiveren. På de forskellige rådgiveres hjemmesider kan du læse mere om, hvilke områder der rådgives inden for. Kontakt også gerne rådgiveren og hør, om han beskæftiger sig med de emner, du behøver rådgivning om.

 

  • Styr på prisen

Indhent flere uforpligtende tilbud fra forskellige rådgivere og husk at spørge om den samlede pris for hele forløbet – der kan være prisforskel fra rådgiver til rådgiver på samme ydelse.

 

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag