Betaler du også et loyalitetsgebyr

Betaler du også et loyalitetsgebyr?

De danske pengeinstitutter bliver i øjeblikket nævnt flittigt i medierne for deres brug af forskellige gebyrer. Blandt de hyppigst benyttede gebyrer er etableringsgebyrer for oprettelse af forskellige lån og løbende administrationsgebyrer. Men hvad hvis du fik af vide at det største gebyr du betaler, er et du selv har valgt? 

Skrevet af Redaktionen

Gennem 13 år har vi erfaret at godt 40 % af danskerne, kan spare penge ved at skifte bank, men alligevel tøver mange med at gøre noget ved det. Ovenikøbet til trods for at de mulige besparelser, i mange tilfælde, svarer til en hel månedsløn, en ny bil eller en luksusferie.

 

Undskyldningerne for passiviteten er mange. Ikke desto mindre vælger en stor del af danskerne, uden overvejelser og ganske ubegrundet, at blive i deres bank og betale alt for meget – denne overpris kalder vi hos Mybanker et “loyalitetsgebyr”. Blandt de nævnte grunde til ikke at skifte bank, er de hyppigste: “Det er for besværligt”, “jeg kan ikke gennemskue det” og “jeg har jo været kunde i min bank hele mit liv”.

Alle disse undskyldninger er dog ikke længere valide, da vi her hos Mybanker netop har lanceret en ny skift-bank tjeneste, der gør bankskiftet overskueligt, gennemskueligt og nemt. Og så er det helt gratis.
Hvis du kunne tænke dig at undersøge, hvad et bankskifte kan spare dig, kan du finde skift-bank tjenesten her.

Betaler du for høje gebyrer?

Indhent tilbud fra interesserede banker og se om du betaler for meget i din nuværende bank.

Få tilbud her – gratis

Om forfatteren Redaktionen

Betaler du for meget i gebyrer?

Læs artiklen
Betaler du for meget i gebyrer 14. marts 2018 Betaler du for meget i gebyrer? Store gebyrforskelle mellem netbanker og filialer 21. marts 2017 Store gebyrforskelle mellem netbanker og filialer Æder inflationen din opsparing 8. november 2007 Vilkårlige rente- og gebyrændringer er ulovlige i et pengeinstitut