Betaler du også et loyalitetsgebyr?

Betaler du også et loyalitetsgebyr

Gennem 13 år har vi erfaret at godt 40 % af danskerne, kan spare penge ved at skifte bank, men alligevel tøver mange med at gøre noget ved det. Ovenikøbet til trods for at de mulige besparelser, i mange tilfælde, svarer til en hel månedsløn, en ny bil eller en luksusferie.

 

Undskyldningerne for passiviteten er mange. Ikke desto mindre vælger en stor del af danskerne, uden overvejelser og ganske ubegrundet, at blive i deres bank og betale alt for meget – denne overpris kalder vi hos Mybanker et “loyalitetsgebyr”. Blandt de nævnte grunde til ikke at skifte bank, er de hyppigste: “Det er for besværligt”, “jeg kan ikke gennemskue det” og “jeg har jo været kunde i min bank hele mit liv”.

Alle disse undskyldninger er dog ikke længere valide, da vi her hos Mybanker netop har lanceret en ny skift-bank tjeneste, der gør bankskiftet overskueligt, gennemskueligt og nemt. Og så er det helt gratis.
Hvis du kunne tænke dig at undersøge, hvad et bankskifte kan spare dig, kan du finde skift-bank tjenesten her.

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her