#111264
Michael

Ja, du må jo vende tilbage om nogle måneder og fortælle hvordan det går. Lige nu ser det jo ikke alt for godt ud. Der er låneansøgninger for samlet 166.000 kr. men der er kun lånetilbud for 5000 kr. Det skriger jo også til himlen når folk mangler 1000 eller 2000 kr. Det KAN jo ikke være folk med god økonomi der søger de her lån vel? Det er beløb i størrelser, som blot er et lille greb i lommen for langt de fleste af os. Hvis man mangler 1000 kr. hvordan skal man så regne med, at de kan betale den fyrstelig sum tilbage overhovedet?

Jeg har iøvrigt brugt QXL flittigt gennem lang tid og har aldrig haft betænkeligheder. Der er jo absolut ingen risiko såfremt man sørger for selv at hente de varer man køber (og derved kan checke dem), så din sammenligning holder slet ikke.

Jeg må ærligt sige, at jeg ikke tror dit site lever om 6-12 mdr. Der er rigeligt med muligheder for at låne penge her i landet og folk vil IKKE vælge Fairrates som én af de første steder. Det vil kun være sidste udvej, som eksempelvis “Buller", der tydeligvis er desperat efter penge – noget der ikke ligefrem hjælper på lysten til at låne ham noget fra seriøse udlånere. Kig rundt i de utallige RKI-tråde her på siderne. Her vil du finde masser af potentielle “kunder" i forretningen. Mennesker jeg aldrig nogensinde ville låne så meget som 5 øre og tvivler på at andre vil. Hvad får dig egentlig til at tro, at gode kreditværdige mennesker vil finde vej forbi dit site, når de kan gå ned i banken og få et lån uden sikkerhed til max. 7-10%? Eller trække på boligkreditten i huset til 4-5%? Hvorfor gå på Fairrates og betale 15% hvis nogen da overhovedet vil tilbyde lån i størrelsesordenen 20, 30 eller 40.000 kr?