Lån til boligkøb
Få flere tilbud i én ansøgning

I samarbejde med Estaldo kan du gratis hente tilbud på boligfinansiering hos Mybanker. Fortæl os om din boligdrøm og din økonomi – Så finder vi banker der matcher dine behov.

1 Fortæl os om dit behov
3 Vi indhenter tilbud for dig
4 Vælg din nye bank - Mybanker hjælper dig hele vejen

Det siger vores brugere:

Få tilbud på din boligfinansiering

Går du med tanker om køb af ny bolig? Så er finansieringen vigtig. At have styr på dine lån, er din adgangsbillet til din drømmebolig, men sammensætningen af din økonomi, vil også diktere hvor meget frihed du har i din økonomi fremadrettet. Derfor har Estaldo indgået et samarbejde med Mybanker, hvor du gratis kan indhente tilbud på finansiering af din bolig.

 

Estaldo + Mybanker

Du finder din drømmebolig med Estaldo. Med Mybanker finder du finansieringen. Mybanker samarbejder med mere end 30 danske pengeinstitutter, og baseret på dine behov, indhenter vi gratis tilbud til dig. Når du går i dialog med en bank, er vi med på sidelinjen og hjælper dig med alt fra at booke møder, til at finde de relevante dokumenter. Nemt, ikke?

Få styr på dine boliglån

Vi indhenter tilbud, der er skræddersyet din privatøkonomi.

Det har aldrig været nemmere

Læn dig tilbage og lad os indhente tilbud på boliglån. Vi samarbejder nemlig med mere end 30 danske banker.

Bank

Tag kontrollen over din privatøkonomi

 

Hvis du har boliggæld, er udgifterne til dine lån formentlig også den største post i dit budget. Af samme grund er det også en rigtig god ide at undersøge, om du har de bedst mulige vilkår og den optimale sammensætning af lån. Det kan Mybanker hjælpe med.

Få overblikket over hvad et lån koster

Få forslag på forskellige typer af boligfinansiering. Du kan selv sammensætte lån, så det matcher din økonomi og få en ide om, hvad et lån koster.

Ejerbolig
Fritidsbolig
Andelsbolig
kr.
kr.
Din udbetaling skal mindst være 5% af boligens værdi
Hvor længe vil du låne?
10 år
30 år
Du kan normalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån og 15 % som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Du kan normalt låne op til 75 % af boligens pris som realkreditlån og 20 % som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Du kan normalt låne op til 95 % af boligens pris som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Der var en fejl ved beregningen, prøv at ændre dine indstillinger eller vent et øjeblik.
Månedlig ydelse
Detaljer om banklån
Månedlig ydelse
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Månedlig ydelse
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Realkreditlån
Banklån
Realkreditlån
Banklån
Detaljer om realkreditlån
Detaljer om banklån
Vis flere detaljer

Bliv klogere på...

Mybanker har de sidste 20 år hjulpet over 300.000 brugere med at gennemgå deres privatøkonomi. Vi hjælper brugere, der leder efter boligfinansiering til drømmehuset, gennemtjek af nuværende boligfinansiering, hjælp til investering etc. Du kan læse meget om hvem vi er på - om Mybanker

Det er altid en god ide at undersøge markedet for boligfinansiering. Der er ingen tommefingerregel for, hvor ofte du skal tjekke dine boliglån. Hvis du har boliglån, kan du muligvis opnå store besparelser, hvis du regelmæssigt undersøger boliglånsmarkedet efter store kurs- og renteændringer.