#228694
morsdreng

Når du står i RKI, er der ikke mange pengeinstitutter – om nogen – som vil låne dig penge. Hvis et sådant PI i det hele taget findes, vil man med garanti IKKE låne dig penge til renter på hverken 7 eller 3%, dertil er risikoen ved at låne til personer som står i RKI, fordi de ikke har overholdt deres allerede indgåede forpligtelser, alt for stor.

Da du er i stand til at afvikle din gæld på blot 12 måneder, selv med en rente på 35%, vil ethvert fornuftigt pengeinstitut spørge sig selv, hvorfor du ikke allerede har gjort det? Når det ikke er sket, forbedrer det ikke dine chancer for at låne til at samle gælden. Det vil tidligst ændre sig, når du kan dokumentere, at du har betalt 10.000 kr. månedligt til dine kreditorer i en længere periode. Men så er gælden også nedbragt, og dermed er behovet for at samle denne blevet mindre eller helt bortfaldet.

Jeg kan kun gentage, at din plan er baseret på misforståelser om rentens betydning, dine muligheder for at låne penge som registret i RKI og til hvilken rente dette evt. vil kunne ske.