#227836
AndeO

Fordi det eneste banken, sagde til mig var, at de kunne “sørge for det” for 7.500 kroner. Intet om præcis hvad dette indebar, og hvad der var indeholdt i den lille pakke, man forsøgte at sælge til mig. Den gældende aftale med Danske Bank indebar ikke et gebyr på 7.500 kroner for opsigelse.

Det lød på mig som gebyrfiskning. Altså at banken forsøgte at sælge en eller anden service, som jeg sikkert ikke behøvede, men som var gjort tilpas utransparent til, at mange sikkert ville slå til.

Da der på tidspunktet var næsten 8 måneder til overtagelse, og jeg have mere presserende ting på min liste, vendte jeg ikke tilbage ved den lejlighed – i tiltro til, at banken ikke bare ville lade et lån løbe for en ejendom der var solgt, men ville kontakte mig igen, hvis der var vigtige deadlines.

Nu har jeg så i dag talt direkte med RD der fortæller, at jeg til januar kan indfri lånet for et gebyr på blot 750 kroner. “De må have sat et 0 for meget på i banken,” som de sagde i telefonen. Men 7.500 var oprigtigt hvad Danske Bank ville have.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at jeg som jeg forstår det kommer til til at tabe nogle penge på diff. renter/kurstab, fordi lånet blev refinansieret og fornyet på trods af, at jeg altså ikke længere ejer ejendommen pr. 1.1