Forside Fora Bolig og realkredit Sommerhus belåning Sommerhus belåning

#227318
test

Tror stadig den bedste taktisk er at tal med flere banker. For hvergang du modtager råd om hvilket produkt den give rådgiver mener passer bedst til dig bliver du klogere.

Virker lidt som at folk virkeligt tror sælger generelt bare er ude på at snyde folk. Det ville være en meget kortsigtet strategi og er hverken en jeg selv praktisere eller er blevet udsat for i mine bank forretninger eller i øvrigt. Måske da jeg søgt efter min første bil eller en gang da jeg købt dæk. Det var så en meget kort fornøjelse for dækfirmaet.

Et prioritet lån har jeg selv og er rigtigt glad for den fleksibilitet det giver mig. Desvære tror jeg de renter der tilbydes på aftaler i dag er laghøjre ind den jeg har. Det er nettop når man har et stort rådighedsbeløb og et relativ lille lån at prioritetslån kan være interessant- Du betaler kun for det du rent faktisk trækker på kreditten så at sige.

Afgifterne til staten er lov bestemte. Gebyr til banken kan man forhandle. Hvis du vil ha et fast forrentet obligations låne mener jeg umidelbart forskellen i kurs osv er relativt besked mellem de forskellige selskaber, men du kan finde en oversigt på den her hjemme side.

Så summa summarum hvis du bare vil ha et standard 30 års obl lån ville jeg skifte fokus over på min samlede bankforeting og evt overvej et komplet bankskifte, hvis du ikke er tilfreds med det tilbud du har pt.