#224876
JS58

Min sag er mere speget og der er optaget boliglån på 550.000 ved siden af. Af et lån som oprindelig har været på ca 800.000 dem har jeg indtil videre betalt tilbage 2 gange da renten tidligere har været de over 10 % du snakker om i lange perioder. Problemet for mig har været at dette er lån somer optaget i sin tid med min exkone. Men hun slipper stort set for at betale og banken suger sig fast på mig konstant. Lige nu har jeg bedt om at komme i bankens gældsafdeling for at kunne få lempeligere vilkår.
Det er noget jeg selv har valgt da jeg hele tiden har overholdt og betalt de afdrag som jeg har aftalt med banken.
Det som sætter hovedet på sømmet er afviklingen af tabet på huset afvikles med 5 % i rente i stedet for de 0,5% som jeg varblevet stillet i udsigt af bankrådgiveren efter hendes samtale med RD. Det er desværre ikke noget jeg har på skrift og bankrådgiveren ønsker ikke at blive taget til indtægt for dette selvom hun indrømmer at det var hvad hun oplyste mig om.
Det betyder jo en meget længere afviklingstid end jeg havde regnet med. Og Banken har dermed bundet mig for 7.500 de næste 22 år og til den tid vil jeg være 80-81 år og jeg mener ikke at det overhovedet er realistisk at jeg skal betale så stort et beløb hvoraf de 13 -14 år som pensionist.
Især når jeg tænker på hvor mange penge de allerede har fået af mig